Hemtenta!


Gud vad jag är dålig på att uppdatera! har fullt upp med den nya kursen och tankarna ligger nästintill bara på plugget! Just nu har jag hemtenta! Går nog rätt så bra än så länge! siktar på att vara klar 16.00 imorgon! den ska in SENAST 17.00 imorgon! 8 ganska stora frågor som kräver låånga svar! med än så länge har jag lyckats fylla ut lite mer än en sida på två frågor! så det ska nog gå! =) Ni får ha det super bra imorgon är det helg, wei!

Ps, plugga är roligt, riktigt roligt när man har bra kamrater(vilket jag har) och när man kommer förbered till skolan och kan prestera bra! Jobbigt är det däremot om man halkar efter(lätt att göra) eller inte är förbered!   

Sovgott  <3





Jag vill gå på en sittning igen känner jag! när kommer nästa som är lika bra som Springbreak? snaart hoppas jag! ^^



På jakt!


Letar och letar nu efter en ny säng! Imorgon ska jag till Jysk och prov ligga en säng som jag sett på internet! har tittat lite på Ikea också men kan ej bestämma mig!? :) får se vad plånboken säger och vad ryggen säger helt enkelt! :)



I övrigt är jag lite nervös inför Torsdag! har nämligen hemtenta då! får se hur det går... ska bli spännande!
Nu tänkte jag skriva upp lite punkter som jag ska följa när jag ska redovisa imorgon!=) Önska mig lycka till!<3
Saknar dig, om det är okej att säga så! :) Godnatt

Vfu


Idag var första dagen på min Vfu! Jag hamnade i en årkurs 6, lite oväntat faktiskt! Nu kommer jag verkligen få pröva mig själv och mina kunskaper! Från att ha varit i en förskoleklass till en klass 6. Tror att det kan vara nyttigt för mig och utmannande! :)   




I övrigt har dagen varit bra! Har tvätttid strax! sedan hoppas jag på att träffa Vicy en stund och kanske gå på stan? Nyss hade jag ett långt samtal med en person, meningen- "jag vet inte" har jag nog aldrig hört så mycket i ett samtal, komplicerat detta. Men jag vet vart jag står och på ett ungefär hur jag känner för allt, jag vill bara försöka förstå hela situationen vilket jag aldrig kommer kunna göra.


Nu ska jag vila i några minuter innan det är dax att tvätta! Take Care! <3  

Vet jag nu eller hur ska jag tolka det?


Min kära vän Victoria sa till mig igår: Tycker man om en person så bryr man sig (lite iaf eftersom situationen ser ut som den gör), vilket innebär att ge tydliga svar om vart man befinner sig, det är minsta jag kan begära. Men, hur ska jag tolka allt som sades för några dagar sedan? jag tror ju på det men jag är otroligt trött på alkohol och samtal kan jag säga! I helgen blir det utgång på Fredag och troligtvis med lite nya människor inkl. Vicy såklart och på Lördag ska jag vara med min familj och Sannah i våran sommarstuga, det kan vara skönt och bra!



Rösta


Ett svar på blogginlägget på första sidan på blogg.se: Jag tycker inte att man ska blogga om vad man ska rösta på! Absolut inte. Jag tycker att de stora bloggarna gör helt rätt i att säga att de inte ska dela med sig av det.


Ny säng!


Letar efter en ny säng just nu! Känner att min har gjort sitt! Får se hur det går... det bästa vore om jag till och börja med hade en bil så att jag kan åka till Ikea typ ^^ vet inte riktigt vart jag ska titta efter säng? men har hört att de är bra! ska se mig omkring men skulle vilja ha en ny säng typ nu!




Ikväll känner jag att jag hade velat ha sällskap, jag kan sakna det ibland!
Nyduschad och massage finns inget mysigare! :) 


Mamma kommer snart! :)




Mamma kommer om några minuter, jag tänkte visa hur allt blev med nya lampan, hyllan och det lilla bordet! Och så har jag köpte kanelbulle, blåbärs "bulle" och mariekex så det blir lite fika också! =)



Ikväll ska jag plugga! har galet mycket att göra nu! Läsa läsa läsa! Ha en fortsatt bra dag! <3

  


Nytt litet bord! :)


Idag gick jag och köpte ett bord för 50 kr, billigt och bra! Har nämligen inte haft någon plats för mikron än så länge(finns plats men ska det vara snyggt så finns det inte det!). Bordet var knallblått innan, men fixar-Bella ordnade så det passar in i köket =) Smidigt, billigt och löste mitt problem jätte bra! Personligen tycker jag inte att det är snyggt när man ställer mikron vid disken, det ser så tråkigt ut! Under bordet finns det också en hylla där jag tänkte ha lite matlagningsböcker =) 





"Påbörjat målningen.."



Resultatet :) 
Blev fint tillslut tycker jag! :)




Nu ska jag sova för imorgon väntar en ny dag! Godnatt <3

En fin människa är värd all tid..



Någon gång i livet ska man finna den, den som alltid ska finnas vid ens sida. Den som man ska kunna dela allt med, lycka och sorg. Ibland så är man tveksam, kanske rädd, men det är också viktigt att våga, att våga försöka för att finna lycka. Ibland så går saker snett och då kanske det inte är riktigt rätt.. När man träffar en person så börjar man tänka och när någonting känns bra så tänker man på det varje dag.. En person som finns där är någon man borde hålla kär.. Känns det rätt så finns det inget som kan gå snett.
En fin människa är värd all tid och jag vill alltid finnas vid..



Ny kategori


Blev lite sugen på att lägga ut lite dikter, jag har alltid varit väldigt förtjust i dikter och alltid älskat att skriva dikter själv.. Dock måste jag sova nu, så jag får en dag på mig att komma igång med det! :) Godnatt... Igen <3

I väntan...


Jag pluggar, jag festar, jag dansar, jag går promenad och jag sover.. det var mitt liv kortfattat ^^ Medan jag gör allt detta så tänker jag på hur morgondagen kommer se ut, eller hur allting kommer att vara om ett halvår?.. man vet aldrig vad som kommer hända och det är rätt så spännande faktiskt! Just nu vet jag vad jag önskar men ibland får man inte alltid som man vill.. Dock hinner jag faktiskt njuta av dagen samtidigt som jag fokuserar så mycket på morgondagen! 


Nu ska jag titta på en film som jag inte sett på en månad ungefär... Gissa vilken!? Känns som att det vore en bra film att titta på när jag ska sova! :) Gissat?? Antar att du gissa rätt... det är nämligen Twilight! (=  
Godnatt <3









Denna text är så vacker! och så sann!


Osynlig regel


Jag satt och tittade på bilder nu på Facebook och jag kände hur irriterad jag är en på person. Inte för att jag har några direkta känslor för det hon gjorde men det är en osynlig regel som aldrig ska brytas. I mina ögon är hon så långt ner på skalan så hon inte kan ana... Väldigt synd för jag tyckte om henne starkt! dock visade hos sin omogna sida genom att göra sitt val.


En vän vill alltid en väl, en vän ställer alltid upp, en vän frågar hur man mår och en vän vet vad den inte får!





...


Gråt inte för att jag är död, jag finns inom dig alltid

Du har min röst den finns i dig, den kan du höra när du vill

Du har mitt ansikte, min kropp

Jag finns i dig, du kan ta fram mig när du vill

Allt som finns kvar av mig är inom dig

Så är vi jämt tillsammans

(Citat sid.36, Lindgren, 1974)


Pluggar


Råkade hitta en så söt berättelse när jag googlade på berättelser, så den var tvungen att visas..


Blommornas himmelrike
- indiansk myt

Det sägs att blommorna var mycket ledsna över att de inte hade något himmelrike. De gick till Skaparen och klagade.

Alla andra hamnar i himlen när de dör, sa blommorna. Eller möjligen någon annan stans. Vi bara multnar bort medan människorna roar sig i de sälla jaktmarkerna! Är det inte slöseri med all vår färgprakt att vi bara ska vissna ner och försvinna?

Det var Skaparen tvungen att hålla med om, så utan att krångla mer om saken gav han blommorna ett eget himmelrike. Du kan själv se det ibland just när solen börjat torka upp jorden efter ett regn. Då sträcker sig deras himmelrike, regnbågen, som en bro över världen. Och den lyser i blommornas alla färger.


Nu ska jag fortsätta plugga <3


Ladies night out










Önskar att jag fick vara nära, bara en stund iallafall..

RSS 2.0