Helgen - Festival


Helgen har varit jätte bra, har bara råkat göra en lite besviken men jag kan inte råför mina känslor, jag vill kunna se framåt med en person, det kändes inte riktigt rätt. Det har varit mycket party men sånt kan vara bra ibland..
I torsdags kom den dagen som jag skrev om innan, han och en ny tjej!  Just då kändes det men nu känns det lite som en lättnad, jag har tillåtelsen att träffa en annan nu känns det som, även om jag hade det innan också! Jag har mycket att se fram emot framöver vilket känns roligt! :) Imorgon ska jag träffa en vän jag stötte på i helgen, ska bli trevligt! Önska mig all lycka.




Festival är något som jag är dunder sugen på att åka till, tyvärr lär det inte bli så, jag ska jobba i stort sätt hela sommaren och så har man ju en hyra att betala, nästa år kan jag kanske göra lite mer roliga saker! Nu ska jag läsa och skriva lite, sedan måste jag få min sömn jag behöver!


Andréa&Belinda, klassresan våren´08,
bilden får mig att längta till solen!


Puss&Kärlek.



Skolan


 



 Det går om man vill helt enkelt!


Måste lägga mig

Så kvälls/nattpigg jag är ! :P Är faktiskt partysugen, hm klockan halv 1 en måndag !
Det kan vara för att jag lyssnar och har lyssnat mycket på
Flo ride- You spin my head right round..



Längtar till onsdag när man får betala räkningarna och se hur mkt som blir över och till helgen då jag gärna vill hitta på något roligt! Puss&Kärlek.

Ledighet!




Underbart att slappna av så gott som i tankarna nu!



Ge mig sommaren!

Vänskap


 

  Du kommer alltid ha ett värda.


Lördagkväll

Jag kom hem från dansen klockan halv 8, hoppade in i duschen sedan ringde jag lite folk för att se vad kvällen hade för planer. Jag och Elyn funderade på att åka till Mjölby men det blev för sent och oplanerat kände jag, jag satt själv och kolla på Robinson för att jag inte visste hur kvällen skulle bli. Då ringde jag Sanna i från min gymnasieklass och fråga om hon var sugen på att gå till Trappan och det var hon ju! Vi hade riktigt roligt, jag var helt nykter men jag dansade minsann i 2 timmar! Herr J dök då upp och dansade med oss vilket kändes bra, hoppas på att vi kan vara vänner i fortsättningen. När jag ser honom får jag någon slags energi i kroppen och jag får ett leende på läpparna. Sedan såg jag Herrn dansa framför lite folk som stod och härma honom vilket fick mig att skratta då jag tycker att han är så go, jag älskar verkligen den killen för personen jag känner! Jag känner ju att känslorna finns kvar, men allting behöver tid. När vi skulle gå hem uppstod däremot en dålig magkänsla då jag inte såg vart herrn var, tankarna börja gå sina egna vägar då vilket jag borde förbereda mig på då jag vet att han en dag kommer gå därifrån men en annan och förhoppningsvis går jag därifårn med en annan i det läget.



Jag är väldigt glad över att jag träffat en så go kille som jag gjort, men som sagt allting tar sin tid.
  Jag ska sova nu...
Puss&Kärlek.


Tenta

Väldigt nervös inför tentan, gick skapligt. 50/50 på att jag klara den. 9 frågor jag jag skapligt säker på av 13. Får se hur det gick om två veckor.



Puss och kärlek.


Älskar er från barnsben!


Ronja, Natalie, Belinda & Hanna


och jag kommer aldrig sluta älska er..

Skolan

Sitter i skolan nu, har läst mycket om Universum för tillfället! Nu ska jag gå in lite mer på de olika begreppen vi kommer få på tentan imorgon.


Här är bilder från en uppstats tyckte att de var så vackra,



Nu ska jag fortsätta plugga, bloggar lite ikväll igen =) Framåt kvällen kommer jag säkerligen vara ett nervvrak (A)
Puss&Kärlek.

Plugga plugga plugga

Jag måste plugga, mitt huvud består bara av det ordet just nu, imrogon har jag lagt upp ett schema bara plugga plugga från 9-9 lite mat mellan bara hehe. Önska mig lycka till!

Godnatt! Puss&Kärlek.



Ps. Klippte lugg idag föresten ;)



Motivera mig

Måste hitta motivation till att Plugga när jag är hemma! Det går bra när jag är i skolan men blir att jag gör annat när jag sitter här i soffan!


PLUGGA PLUGGA PLUGGA  ! så måste jag se min vardag^^

The Jordan Workout

Jag började dagen med The Jordan WorkOut, det är skönt när det känns att det gör nytta!





Godnatt! Puss och kärlek

Shoppa


Sommar kläderna Belinda beställt.

















HM.se

Stan med Ida

Idag gick vi på stan och drömde om sommaren, slutade med att jag råkade komma alldeles för nära sötsakerna, slutade med att vi satt och åt glass! Riktigt gott, sedan gick vi hem och tittade på Vänner, riktigt bra program och sedan blev det Charterhjältarna! Låt oss få komma iväg! =) Kanske i augusti! =)




  Sov gott! Puss&Kärlek


Oförväntat

Jag trodde inte att du skulle bete dig på det sättet som du gjorde igår, vi har sagt att vi ska kunna vara vänner.
Ändå undviker du mig något förfärligt och synligt, blev lite besviken på dig.
Du misstolka också mitt sms fick jag höra, anledningen var faktiskt för att vi bor åt samma håll, inget annat.

Nu ska jag till Madde och kolla på Beck, kommer inte våga gå hem efter, hehe!

Puss&kärlek.

Människor

Innan jag skulle sova igår tittade jag på 24 på kanal 4. Jag började fundera på vart människors gränser går, allt våld som finns tycker jag är oförståligt. Tänk om alla människor kunde sätta sig in i andras situationer och känna den smärta de utsätter den andra för när de använder sig av våld.

Alla människor borde tänka på detta sätt "Behandla andra så som du själv vill bli behandlad"
Den meningen är min favorit och jag försöker alltid ha den i mina tankar.

Puss&kärlek

Roligt=)

Att folk har hittat till min blogg! Alltid kul att få kommentarer oavsett om jag mest skriver om mitt vardags liv som student och nybliven singel!

Nu blir det sovdags för mig! Sov så gott, Puss&kärlek



















Alfons..



Han har nu bitit sönder soffan, bet bort 5x5 cm av tyget ;P lilla busungen. Nu sitter han här och gör mig sällskap i ensamheten. Jag ska väl försöka sova snart, Puss&kärlek



























Mycket

Det känns som att jag har saker upp över öronen, måste verkligen försöka sortera och strukturera upp saker och ting.
Nu ska ja ta något att äta sedan blir det att sätta sig & plugga lite grann.

Klockan 21.00 börjar Andra Avenyn då måste jag se på tv.n oavsett hur mycket jag har att göra, får bli att fortsätta plugga efteråt. 

Annars har min dag varit bra, blev klar med uppsatsen och imorgon ska jag redovisa VFU-uppgiften hoppas det går bra=) 

Nu börjar klockan bli mycket, kan skriva några få ord till: Jag älskar min familj! Puss&Kärlek. 


Livet

Kan verkligen vara underbart! Fick en riktig livslust idag, kändes bra! Måste bara försöka fokusera så inte saker och ting hamnar efter, det är då det känns så jobbigt! Nu ska jag satsa! Försöka lova mig själv det också! 
Puss & massvis med kärlek!


Allting..


Ibland är inte allting bra, ibland känns allting otroligt bra! Varje dag har sina olikheter.
Min svaghet är att jag ofta gör saker större än vad de egentligen är. Jag är en grubblare vilket bara jag lider av.
Jag ska jobba på att bli mer nära, mer sansad och nöjd med det jag har!

Matten gick bra idag och nu har vi kommit på ett ämne till uppsatsen i gruppen också! Ser lite ljus i det hela! 


Helgen tillsammans med gymnasievännerna var riktigt trevlig! Lär nog bli Linköping igen i helgen eller snarast, hade rätt skoj där fast att min inställning till Linköping inte är den bästa! ;P


 

Helgen..

Det blev en bra helg tillsammans med tjejerna från gymnasiet. Gårdagen sluta inte direkt som planerat men det fungera det med ;P Idag var jag väldigt sliiiten och är fortfarande trött fast än att jag sov idag innan dansen. Nu lär de dröja igen innan vi träffs alla tjejerna. Sara, Jossi och Emma var inte med tyvärr det var lite tråkigt. Vill se till så att alla är här nästa gång. Nu ska jag försöka få bort mitt enorma sött sug genom att dricka lite te och äta mörkchoklad. 

Puss&Kärlek.




Utspringet!

RSS 2.0