Lördag

Igår var vi på trappan :) Hade jätte roligt, men som vanligt blev det lite galet :)










Skriver kanske mer ikväll! :) Puss&Kärlek<3


Fredag

I fredags var vi på Palace, riktigt trevligt att umgås med tjejerna! :) 



-Fia



-Hanna


-Belinda


Torsdag


Jag köpte en klocka idag, en riktigt klockan för en gångs skull. Men priset på den svider lite när jag tänker på det, jag hoppas verkligen att jag inte kommer ångra mig! 



Känner mig lite nere för tillfället, inget roligt alls att vara ensam såhär. Men ser fram emot helgen! Bara lite synd att jag inte kommer kunna träffa min älskling någonting bara. 


Skriver nog lite imorgon också :) Innan jag ska ut med tjejerna.. Ha det gott allesammans <3 

Ps. det blir Palace imorgon :)


Natt | Kärlek


Jag saknar min Älskling så himla mycket  !!


Godnatt, Puss&Kärlek<3

Godmorgon!


Nu sitter jag i skolan, ska till en början läsa lite till uppsatsen sedan ska jag gå upp till biblioteket när de öppnar och läsa en annan bok som bara finns som ref. Kommer kopiera en del också så jag kan läsa hemma :)
Det sista jag ska göra i skolväg idag är att läsa Stukát- Att skriva examensarbete inom utbildningsvetenskap, den har jag hemma och den ska hjälpa mig att komma igång med min uppsats! :)




Jag skriver mer när jag är så gott som klar med alla uppgifter :) Puss&Kram



Måndag- Tisdag

Igår hade vi kurs- Intro, känns som att jag har väldigt mycket att göra just nu! Håller på och skriver en uppstats som vi egentligen ska vara två på men det blev att jag skriver den själv.. Känner mig lite förvirrad just nu, men som jag alltid säger det går om man vill! Jag skriver om motion och rörelse, vilket jag tycker är riktigt intressant (jag skriver det kopplat till barns rörelser och motion)... Nu ska jag ner till stan, ha det underbart<3 /

Kan hända att jag inte är inne så mycket just nu! Känns som att jag har så mycket annat att tänka på!
Puss&Kärlek<3


Ps.
På lördag blir det att gå till trappan! Ser jag fram emot :)

Favorit mascara



Denna mascara är underbar, Mary Kay, Volym mascara ca 249 kr.


Helgen


I fredags var med Älsklingen och hans vänner och tog några öl :) Riktigt mysigt <3
Igår var jag med Ebba och hennes vänner, vi gick till otten! Både Ebba och jag var helt nyktra, men vi hade riktigt roligt :) Nu ska jag dricka lite saft och mysa i soffan, kanske titta på en film?




Hm, stör mig på att inte veta när jag får Csn pengarna? Tidigast tis/ons och förhoppningsvis senast fredag!


Ha det gott <3

Fredag


Nu har jag precis pluggat klart, roligt att jag inte hittar rätt referens till en studie, så jag lämnar in den men är medveten om att den är fel! Har letat men ja?



Jag hittade lite bilder från Nyår i Järvsö, här är iaf jag och Louise:)




(Ser lite slitna ut, men men.. )

 Satt och tänkte nyss att jag önskade att jag hade kunnat minnas det som något roligt i mitt liv,  men tyvärr så var det inte så roligt... Hade roligt tillsammans med Lousie i backarna det var väl det enda!


Nu ska jag till Älsklingen! :)

Ha en underbar Fredag! <3


Torsdag


Idag var Sanna och Linda här var trevligt att prata lite gymnasieminnen :)
Sitter med älsklingen och kollar på "Crack", väldigt bra film men också väldigt speciell! Nu ska vi sova... Ha det så mysigt :)

Onsdag


Idag har jag dansat, det gick riktigt bra! =) ska bli spännande när vi lyckats göra klar koreografin :)

Nu har jag kollat på Andra avenyn, riktigt hemskt slut! Det är nog min skräck att vara med om det Liv är med om i detta avsnitt. Nu ska jag gå och lägga mig brevid älsklingen, han ligger redan i sängen oh sover så sött :) 
Godnatt <3  


Ps. Idag kom kläderna jag beställt, just nu sitter jag i det ljusrosa nattlinnet som jag är jätte nöjd med :)
Resten av kläderna är jag också riktigt nöjd med!! Blir nog att ha linnet och tröjan imorgon :) och åter igen, Sovgott! :)

Tisdag


Jag började dagen med att ha portfolioseminarium, det gick bra och nu är kursen avslutad :D Nästa kurs börjar på måndag den 25.e :)


Sedan blev det att sova lite grann och efter det träffade jag Ida på stan och tittade på mycket fina vårkläder kan jag säga (på Gina), nu har jag dammsugit, diskat och bakat kokosbollar :D Igår bakade jag småfrallor... Känns som att jag har börjat få upp intresset för att baka... alltid mysigt att ha något hembakat hemma :)

Här är resultatet av de små kokosbollarna, jag hade varken pärlsocker eller kokos.. Så det fick bli vaniljsocker och havregryn istället :P (ser lite halv roligt ut men de smakar precis lika gott)

 


Nu ska jag snart titta på Paradise Hotel som börjar kl 22.
Igår åkte Catja ut vilket jag tyckte var lite orättvisst, hon var en av de säkraste spelarna och det var synd att hon fick åka hem på det sättet.. Ha en mysig kväll! Puss&Kram 



Söndag

Igår slutade det med att vi gick till Black lion Inn och tog några öl och umgicks.. Sedan blev det att gå hem och sova, jag har en 140 bäddsoffa och en 120 säng, jag ställde dem brevid varandra så vi sov alla fyra tillsammans ;P lite mysigt ändå..


Idag har jag varit på "Julgransplundring" hos Mormor med släkten, riktigt mysigt och jag åt så mycket sötsaker som man alltid gör när man är hos Mormor :) Sedan blev det dans, första dagen efter jul uppehållet och det kändes skönt att komma igång igen :)   Nu ska jag mysa ner mig i soffan och titta om det finns något bra på Tv.n.... Ha det bra och sov sött allesammans<3


Jag kommer sakna min Älskling när jag ska sova... det vet jag, tyvärr ! |



Lördag


Nu har jag, Daniel, Elyn och Max ätit mat, det blev Thai mat för mig och Mc donalds för de andra.. Nu sitter de och kollar på film så jag ska gå och umgås med dem =)


 Ha en underbar lördag kväll allesammans! =)


Jag slutade röka med hjälp av denna reklam




Jag har alltid haft någon bortförklaring till att fortsätta röka, men när jag såg denna reklam så slog det mig att mina bortförklaringar bara var någonting för att jag mådde dåligt för stunden, jag rökte för att jag inte orkade vara irriterad, för att det var gott och jag sa också "jag ska bara röka fram till studenten" i gymnasiet, sen fortsatte jag för att jag hade en bortförklaring till det med. Nu har jag varit rökfri 10 dagar (jag tog några bloss när jag festa förra helgen, men inget mer än så) MYCKET BRA REKLAM, jag hoppas att jag kan förbli icke rökare hädanefter. 



Nu ska jag till Elyn i Mjölby :) PUSS! <3



Sov dags !


Nu har jag pluggat pluggat och pluggat... Nu är jag väl förbered inför imorgon, HOPPAS inte att jag kommer på någonting som jag skulle gjort när jag har gått och lagt mig (skulle inte förvåna mig) då blire ingen sömn för mig inatt :P men hoppas och det känns som att jag har gjort allting som ska göras... Nu måste jag bara samla ihop alla grejer och lägga fram tills imorgon :)


Tänkte att jag skulle kolla på en serie på SVT-Play innan jag sover också... Guds tre flickor, jag har sett nästan alla avsnitt snart :P




Sov gott & dröm sött.... <3


 

Imorgon vore det roligt med badhus fest i Mjölby (Jag känner mig däremot inte redo för bikini klädseln :-/ ), det var en fågel som viska det i mitt öra? men får se vad som händer, antingen det eller vara med tjejerna i Norrköping :)


GOD NATT <3


Torsdag


Idag började jag skolan kl 10.00.. Sedan hade jag räknat med att vi skulle vara klara med förberedelserna inför imorgon vid två så jag bestämde en tid för att kolla på en soffa vid kl 14.10.. Jag kände att det blev lite sura miner så jag gick tillbaka efteråt, man är alltid oense om saker känner jag, så man kan inte alltid få som man vill... |  ¨Nu måste jag plugga så jag kan lämna in allting imorgon ! .... se you soon !

Dagen som gått


Har titta på soffor idag men hitta ingen direkt, imorgon ska jag titta på en sandfärgad 3-sits soffa som jag hitta på internet nu :) hoppas på att den kan passa in i mitt rum, rummet är beiget och brunt :) Ska titta klart på en film som jag tittar på, sedan blir det sovdags =)


Sovgott allesammans!<3



Ska rensa och förnya


Nu har jag beställt lite kläder, kändes som att det var länge sedan. Det blev en skön sommar klänning tills i sommar, ett Nattlinne, en topp och en Cardigan.. Klänningen får vänta, men resten kommer jag få användning av :)






Ikväll ska jag nog rensa min garderob, det är jag riktigt sugen på =) Nu ska jag hoppa in i den dusch och bege mig mot stan :) <3 

Träna


Denna månad ska jag börja träna 3-4 dagar i veckan på friskis, detta lovar jag mig själv. Funderar på Gymkort ? fast att det inte är min favorit och så ska jag köpa passkort det är riktigt roligt :)  Jag längtar så mycket att komma i form och träna regelbundet som jag gjorde i gymnasiet (:


Nu ska jag plugga igen, blir att läsa boken Lärarens arbete, jag har redan läst den men måste repetera (:





En liten sak till, jag hade tvätttid imorse och så stängde de av hissen lagom tills att jag var klar vid elva! Det blev att gå med två stora ikea kassar helt fulla upp för 10 trappor :-/ Såå typiskt !   .... Ha en bra dag <3


Orättvisst


Jag tyckte att det var orättvisst att Francesca fick komma tillbaka i Paradise Hotel, om hon vinner så kommer hon inte kännas som en riktig vinnare då hon redan har åkt ut? Jag håller på Greta.






Kläder

Jag är så himla sugen på att shoppa loss, vi får se när det blir nästa gång!
Någonting jag är sugen på att shoppa är sommarkläder, men det är ett tag kvar :)
Men en klänning kanske vore något? :)




Godnatt<3


Unikdekor.se


Jag har precis beställt väggdekorer till min lägenhet, i hallen har jag mörkgrått och i köket har jag en ganska mörk beige.

I hallen ska det stå Välkommen med vit text, och ett stort V bakom i silver.
&
I köket ska det stå Njut en liten smula  i vit text +en liten vit fjäril.


Kanske är svårt att förstå hur det ser ut men gå gärna in på Unikdekor så får ni se hur fina texter det finns :)


Inlämning


Idag ska Portfolion in, ska finslipa den nu sedan ska jag skicka in den och på Tisdag är det portfolioseminarium :) Känns så skönt! På Fredag är det Redovisningsseminarium så har lite kvar att göra imorgon också :) Sedan är det inte mycket kvar i denna kurs och den nya kursen startar vecka 4, ska bli roligt att se vad det är för kurs :)  


Skriver lite senare! =)

Paradise Hotel


Hello ! Snart börjar Paradise Hotel, det ska bli roligt att se.. Tyvärr åkte en av mina favoriter ut förra veckan (Anneli), Stefan var min favorit i början men abslout inte längre! Jag tycker(tyckte) om Christoffer och Anneli, det var ett bra par. Cimon och Greta är värdiga vinnare också tycker jag, det ska bli spännande att se vem som åker ut denna vecka?  


Nu skriver jag inget mer för idag så ni får sova så gott <3



Måndag

Jag sitter hemma hos pojkvännen och han är i skolan, jag pluggat sedan halv 12 utan paus och är nästan klar! Orkar inte mer idag, jag har en pytteliten bit kvar och hinner sluföra den imorgon.. Nu måste jag äta är så himla hungrig !






Michelle sms.a mig nyss och frågade om jag ville träna imorgon och det kan jag lova att jag vill! Det blir Zumba imorgon uppe i Vilbergen, aerobics inspirerat av latinamerikansk dans =) ska bli roligt.  





Dans igen!


I veckan börjar dansen igen, efter julledighet<3 Ska bli spännande, i Påsk åker vi på Saya tävling i Göteborg! Jag ska dansa Feminino :) Så roligt!!




Feminino 2009 :) I Eskilstuna.


Helgen


Jag, Daniel, Kim och David åkte till Carro igår :) Det var riktigt trevligt! Vill börja umgås med Carro mer, hon är alltid så glad och alert! och så var Angelica där och vi har inte träffats på hur länge som helst, det var jätte roligt att träffa henne! Ska försöka ordna så vi ses igen i veckan kanske, vore roligt :) Det slutade iaf med att vi gick till Hugo igår och som jag alltid har sagt så är det inget roligt där! Jag kan gå dit om alla andra vill dit inte annars :P 


Nu är jag hemma hos Daniel och han utnyttjar sitt X-box just nu, jag passar på att kolla lite på hårförlägning i lugn och ro. Snart ska vi se på film hoppas jag, det var vad vi hade planerat iaf :)




Ni får sova så gott :) Puss&Kram <3 





  

Ikväll

Segt när folk inte kan planera, jag är en männsika som extremt gärna vill planera dagen. Vore jätte roligt om vi kunde vara i Norrköping ikväll, men det verkar vara besvärligt, tråkigt nog! Men jag ska iaf till Norrköping ikväll och Älsklingen, kanske blir att gå förbi Carro? 

Nu har jag pluggat i flera timmar, lite hjärnsläpp nu! får fortsätta imorgon kväll =)

Lördagmorgon :)


Idag vaknade Daniel tidigare än mig så han lät mig sova ut, tills mamma ringde och väckte mig iallafall. Nu har vi ätit frukost och ska plugga :) Ha en bra dag <3

Godmorgon


Inatt sov Ebba här och nu ska vi att äta frukost... Ikväll ska jag till min Älskling men innan dess måste jag plugga igen :-/ Vill verkligen bli klar med portfolion så jag kan slappna av... Ha en underbar Fredag! Kanske skriver något inlägg till om jag hinner:) 


Puss&Kärlek<3 

Plugg

Inne på min fjärde timme nu i ensamheten, vill komma ut eller åtminstone umgås (: Men har i stort sätt hälften kvar av portfolion :-/ ! Jag har imorgon, Måndag och Tisdag på mig, jag tänkte lämna in det vid 16.00 på Tisdag så det ska nog gå :) Wish me luck!


Csn



Dumt dumt! behöver pengar just nu! Jag får bara hälften ungefär denna månad jämfört med resten av året!

Våfflor


Hur svårt kan det vara att göra våfflor? Jo tack, fråga oss...

Vi fick ett våffeljärn i julklapp av Daniels föräldrar, det skulle vi inviga igår kväll men lyckades inte så bra till en början. Den första våfflan fastna lite grann i järnet, den andra våfflan fastnade ännu mer och den tredje gick inte att få ut, och vi förstod inte varför?

Vi smörjde in både upp och ner till men ändå fastnade de, då ringde vi våra föräldrar och frågade vad det kunde bero på...  Det slutade med att vi fick göra om satsen (vi gjorde den själva). & svaret var, vi hade för mycket mjölk, hellre tjock smet än tunn smet, (man lär sig något nytt varje dag):) Tillslut blev det kanon, när vi följde receptet mer exakt! ...så nästa gång kommer det nog bli riktigt smarrigt :) 






Godmorgon


Imorse när vi vaknade så gjorde jag frukost åt oss båda, det blev rostbröd, yoghurt och flingor:) Rostbröd är en favorit men troligtvis inte det nyttigaste, som allt annat gott. Sedan blev det stress för att pojken min hade brottom till skolan och eftersom att han har bil så fick han skjutsa mig till min praktik också där jag skulle få lite underskrifter av min vägledare, efter det blev det att gå hem i kylan (vilket känns skönt efteråt :) ).


Nu ska jag plugga igen, känner nästan för att vila innan! Eller? kanske koncentrerar mig bättre då? (A) 






Fy !


Jag var nyss inne och kollade inriktningarna som jag kan välja mellan nästa år! Jag ska vara glad att jag läser Estin nu (Estetiskt) nästa år blir det antingen Samin (Samhälle, Geografi, historia & Religion) eller Natin (Naturen och människan), båda verkade jätte svåra och krävande! :-/ Ska försöka prata med några som läser det nu, jag tycker båda är intressanta, men jag måste först och främst klara utbildningen också.. Så får se vilken inriktining det blir?






Nu ska jag laga lite mat och sedan blir det att läsa lite innan Älsklingen kommer..!
Mamma och Pappa håller fortfarande på förfullt ute i hallen och de är snart klara <3

Plugga



Idag startade jag dagen med att kolla mina mail på studentmailen, där det dök upp lediga jobb i Norrköping. Så jag sökte ett jobb som receptionist, skulle vara roligt för jag älskar att jobba med Service!
Sedan fortsatte jag dagen med att plugga, jag har en portfolio som jag ska ha skrivit klart på Tisdag! Får tänka som jag alltid försöker göra, det går om man vill! Just nu tog jag en liten Paus från pluggandet som ni märker :) 










Mina föräldrar sitter ute i hallen och kämpar! De ska nämligen tapetsera om min hall, den ska bli grå som ni ser på bilden! Kommer bli så läckert, jag ska ha en vit byrå där jag kan lägga vantar och mössor och liknande, sedan ska jag ha en "hylla" med krokar som är vit med mörkantikgråa krokar och över dörren ska det stå Hem ljuva hem med vit skrivstil! Kommer bli så fint när det väl är klart! Längtaaar =)


Test

Test!, Hur "tjejig" är du?

[x] Du har fler än 10 nagellack.
[ ] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.   
[x] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn : 
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa. .
[x] Du brukar gå på stan med din mamma. (Händer ibland :) )
[x] Du har haft rosa på ditt rum.
Totalt: 7 

[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat
[x] Du har alltid din mobil med dig
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad. 
[x] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[ ] Du älskar att gå till frisören.
[ ] Du solar hellre än att bada.
Totalt: 5

DU ÄLSKAR:

[x] Skor
[x] Färgen rosa
[x] Shopping
[ ] Dekorationer
[x] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[ ] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor 
[x] Mjukisdjur

Totalt: 7

Du shoppar/shoppat på:

[x] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[x] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] sisters

Totalt: 4

DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[ ] Oh my god! ( Jag säger förkortningen OMG )
[x] Vet inte
[ ] Cutie
[ ] Hot
[ ] Visst
[x] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous

Totalt: 3

DU LÄSER:

[ ] Frida
[x] Cosmopolitan
[x] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[x] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
[ ] Okej
[ ] Julia

Totalt: 3

DU GILLAR DESSA FILMER:

[ ] Elizabetown
[x] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[x] A Walk To Remember
[ ] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[ ] Just My luck
[ ] John Tucker Must Die
[x] The holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[x] Legally Blonde

Totalt: 7

DU BRUKAR KOLLA PÅ:

[ ] Lost
[x] Top Model
[ ] Projekt Runway
[ ] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[ ] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Tree Hill
[x] Heroes
[x] Idol

Totalt: 3

Totalt: 39

Får du: 0-20 mer pojke än tjej.
Får du: 20-30 pojkaktig tjej.
Får du 30-40: rätt så tjejig.
Får du: 40-50: du är en tjej
Får du: 50-60: du är riktigt flickig


Resultat: Rätt så tjejig.


Bilder från i höstas


Stadsmuseet i Norrköping..










Bilder från min brors 25-års fest om jag minns rätt?










:)


Bilder från Julafton !












:)


Gamla universitetsbilder!








Dessa bilder är tagna i min gamla lägenhet! riktigt trevligt<3

30.de Januari är det fest på trappan igen! Vinterkravallen, kanske ska ha programoverallen då? Enbart använd en gång, om jag visar bilder kommer ni säkert förstå varför! men kan ju vara lite roligt?!.. Detta halvår har jag varit lite sämre på att umgås med Ida och dem, har bara varit på trappan 1 gång under hela hösten :-/ så nu ska det bli roligt att gå dit igen =)





test

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/584209/belindacarolinac?claim=zax4bezbzjg">Följ min blogg med bloglovin</a>

6 månader


Vi hade jätte mysigt igår och Avatar var jätte bra! Det var en väldigt stark film med mycket känslor! Verkligen värd att se på Bio! Efter vi hade varit på bio så åkte vi hem och jag gjorde lite blåbärspaj och tände lite ljus, hade såå mysigt! Nu har han åkt till skolan och jag ska plugga! Vi ska försöka vara ifrån varandra denna vecka så vi kan plugga :)




Tre vackra röda rosor som jag fick av min Älskling<3






Filmen är otroligt bra gjord!



Sisådär


Blev sugen på att göra om lite grann.. får duga så nu är det dags att sova =)





Men innan jag sover ska ni få se några bilder sedan Januari 2009, nästan exakt ett år sedan (5 Jan), hittade de på min gamla kamera idag :)













Belinda&Hanna påväg hem en vinter natt<3

Jag saknar dig Gumman!


Lördag


Idag har jag och Älsklingen varit hemma och tagit det lugnt och myst :)
Nu lagar han lite natt mat till sig medans jag kollar lite parhoroskop,
här är resultatet över hur bra vi passar ihop och förklaringen som står stämmer
faktiskt precis (Ert förhållande börjar med vänskap... )

http://www.snoa.se/horoskop.asp?Sign1=8&Sign2=6  <3





Ska försöka ordna med bilder både från Jul och nyår i veckan :)


Sov sött <3

RSS 2.0