Tisdag


Jag har precis varit på ett Mary Kay Makeup "party" och det var riktigt trevligt. Jag testade en ny färg i maken vilket jag tyckte var ur snyggt! Det blir att köpa in en sådan snarast möjligt! (=



Det var en varm sommardag idag med mycket sol och värme så jag hann med att sola lite i parken efter jobbet!
Jag blir bara ljusare och ljusare, underbart att vara blond i dessa tider, dock måste jag ordna lite med håret denna vecka!







Gamla tider! (Underbar tid!)

70-tals fest!



Studentflaket!



Återträff i vintras!


Jag saknar den underbara tiden tillsammans med mina florister!<3





Jag trivs verkligen i ditt sällskap ska du veta, längtar tills vi ses på Fredag.


Jag ska sova nu, Puss&Älsk<3






Fredag | Känsla

26/6 - En kväll i folkparken









<3<3<3







Det känns bra <3 Mycket bra !




Lördag-Söndag


Igår hade vi det riktigt mysigt, vi gick en promenad runt strömmen och gick en stund på stan!
På kvällen åkte jag till Mjölby och spelade lite kubb och drack lite öl.


Nu har vi precis ätit och ska åka och bada :) Ha de fint  ! Puss&kärlek<3






Torsdag

Dagen har varit kämpig, har varit fruktansvärt trött! Blev att sova efter jobbet och sedan ligga i parken och sola lite.
Nu har jag chockats av min förfärliga ekonomi denna månad! Skit csn ger ju inte ut några pengar vilket gör att sommaren blir trälig.  Men ska tacka min mor!<3 och min far som alltid finns där . Har funderat starkt på en sak och när jag har pengar lär de bli gjort !

Ska sova snarast...
 Puss&kärlek! <3



Tis-Ons


Underbart är det ord jag söker, det är en riktigt fin person jag möter.
Grilla och bada det är det underbara nu när solen är här.

Det är riktigt trevligt att vara i Mjölby <3 Fast Norrköping har sin charm också.   




Godnatt! 
 Puss&kärlek<3

En sommardag !


Jag vaknade vid 10 tiden och kände för att gå en härlig promenad runt strömmen i det fina vädret. För gå en riktigt fin promenad i Norrköping går man upp vid folkparken och sedan följer man strömmen runt tills man kommer tillbaka vid fängelset, jag tycker att det är en utav Norrköpings finaste plats.











Sedan kom Lisen och min syster, vi gick upp till folkparken och lade oss i solen från halv 1 - till halv 3. Riktigt mysigt och härligt! Detta är ledighet <3



Nu ska jag laga mat och ordna lite, sedan ska jag till Mjölby och njuta av en badstund. Blir nog att sova där ^^

Puss&kärlek<3





Helgen &Måndagen.

Denna helg är varit toppen ! Fredagen blev lyckad och på lördagen hade jag riktigt mysigt. Vi grilla och sedan på natten bada vi bubbelpool och basta! Riktigt härligt med Rödvin och öl till. Känns nästan roligare att vara i Mjölby än att gå ut, absolut nu på sommaren  ! Ska nog dit imorgon igen ^^


Pojkarna hamna på bild


Idag har jag stor handlat och betalat lite räkningar, sedan har dagen varit oerhört slapp, jag har sovit framför en film, städat lite och suttit i parken med Natalie och Ida och ätit kex och Jordgubbar ! Riktigt mysigt och med detta väder också :) Nu ska jag prova en av mina nya té smaker, Jorgubb eller Grönt Jasmin Té ? Kan vara bra åt den fruktansvärda hostan jag har.

En liten sak till, Idag starta även min första rökfria dag, denna gång vill jag lyckas!

Ska titta lite på Tv nu, Puss&kärlek






Midsommar

Dagen började bra, jag åkte till Söderköping med familjen. Det blev dans kring midsommarstången och vals med Mormor, roligt att se henne glad, jag vet vad dansen betyder för henne ! Ungefär lika mycket som det betyder för mig! ^^
Sedan åkte jag på 20-års fest hos Fia, det var riktigt trevligt och lite midsommar mat också! Efter det åkte jag till Ljungsbro och råkade gå av vid fel hållplats, när jag klev av bussen så såg jag enbart åkrar, kor och en sjö. Fick sitta där ett bra tag tills någon kunde komma och hämta mig! Dock var det väldigt härligt att sitta vid bussen och titta ut över sjön.
Är riktigt nöjd med hur dagen blev! Nu ska jag laga mat och duscha sedan åka och handla och därefter bege mig till Mjölby, riktigt trevliga hemmafester bjuds det på där. Take care! Puss&kärlek<3

Älska | Vännerna



Att älska någon ser alla oerhört olika på, vissa har lätt för att säga det medan det tar längre tid för andra.
 Att inte älska en människa som älskar en själv är inte alltid negativt, det kommer när personen känner sig mogen för att säga det.





Nu ligger jag i sängen ska straxt släcka lampan, funderar lite på vad man egentligen ska hitta på på midsommar, med detta väder kanske inte öland är så lockande, men på ett sätt vore det riktigt roligt! Annars kanske jag är kvar här som förra året, vilket var riktigt roligt! Jag titta på Mean girls nyss, tänkte på alla mina vänner då! Är så glad att jag har er, vänner ska man vara rädd om! <3 


Godnatt, puss&kärlek<3





12/6- Palace


Slitna ! ^^











Tack tjejer ! <3






Utgång

Sitter här med Emil och väntar på Ebba och gymnasievännerna Sanna och Maja, möjligtvis Vicy om hon hör av sig? Nu dricker vi finfina Sofierio och inväntar kvällens frestelser! Ha de gott ! 
Puss&kärlek<3






Torsdag

Nu har jag varit på studentfest! Nu ligger jag i sängen och tittar på utlandsresor vi har pratat om att åka framåt hösten, jag slutar jobba den 7 augusti! =) så det blir förhoppningsvis den 7.de :P direkt efter jobbet för den 14 börjar jag nog skolan igen skulle jag tro! Får hoppas på det bästa! =) Nu ska jag läsa lite sedan sova! :) Puss och godnatt!



<3






Jobbet

Jag har haft en riktigt bra start, men jag måste bara lära mig att gå tidigt (kl 21.30) Idag ska alla ut vilket jag kan suktas av lite grann, men med tanke på hur sjukt mycket folk det kommer bli så kan det nog vara bättre att gå ut imorgon! Nu ska jag på min kusins student! Ha de gott <3 PUSS!


Här är bilder sedan Sverige-Danmark matchen!








Måndag |Vfu placering

Måndag,
Igår var jag på Otten, maskinen spelade och det var riktigt roligt faktiskt! Därefter blev jag dock väldigt trött så jag gick hem vid halv 2, en helt nykter kväll men hade rätt så roligt ändå =)

Idag har jag möblerat om känns rätt bra, saknad bara ett liiiitet barbord och en ny tv ;P


Vfu Placering.
Nu har jag fått reda på min Vfu placering i höst, jag ska vara i en förskoleklass vilket innebär 6-åringar på Enebyskolan, känns skönt med cykelavstånd! Nu ska jag lägga mig ska upp halv 5 för nu börjar allvaret ;) Sov gott. Puss&kärlek<3

Kärlek



Jag älskar min familj så oerhört mycket<3


Matchen | Söndag


Det var riktigt trevligt att titta på matchen med familjen i lördags och det blev ett glatt slut för danmark! Oj oJ Oj .




Igår tittade jag på studentbrännbollen och blev med dragen till otten! Vilket var riktigt roligt, det märktes tydligt att en person försöker linda in mig som ett garn, men det ifrågasatta jag igår. Idag ska vi till otten igen och titta på Maskinen så det blir skapligt lugnt får våran del kanske en öl eller två. På onsdag börjar jag jobba så imorgon måste jag gå upp tidigt så jag är trött på kvällen.

Fick en lapp imorse om att gardinerna jag beställt har kommit ska hämta de vid 4 tiden, måste bara städa och laga lite mat innan jag går... Fick även tenta svaret från den 22 maj idag! Positivt! Jag klara den vilket känns jätte skönt! 

Kommer in med en kommentar om gardinerna snart! Puss<3





Fredag & Nationaldagen

Fredag kvällen blev rätt trevlig men det var en massa strul när vi skulle ut, så himla mycket folk ute så köerna var ca 1 timme minst. Vi tog till lite knep då vi absolut inte orkade vänta men det blev ändå mycket tid åt att stå i kö. Varje gång jag är dricker gör jag någonting som jag inte riktigt förstår mig på dagen efter, inte alltid lika roligt dock... 

Idag gick jag till stan och träffade mormor, vi firade nationaldagen tillsammans vilket var riktigt trevligt. Nu ska jag åka till City gross men Victoria!
 
Glöm inte Sverige - Danmark kväll! ^^  





Puss&Kärlek<3



En ros

Vad har färgen för betydelse?

Röd ros: Jag älskar dig - En röd ros kan man ge till någon speciell som man älskar

Rosa ros: Ömhet, ungdom och kärlek - En rosa ros kan man ge om man vill visa att personen betyder mycket

Vit ros: Uppriktighet och ljus - En vit ros kan man ge om man vill visa uppskattning

Blå ros: Ärlighet och evig trohet - En blå ros kan man ge till sin bästa vän eller någon som alltid ställer upp

Grön ros: Hopp och skydd - En grön ros kan man ge om man önskar någon väl ( lyckoros)

Gul ros: Ära och vänskap - En gul ros kan man ge till en riktigt bra vän





 


Rädslan tar över ibland

(Vi pratade om att åka till Åre nästa år).

I vintras blev min syn på skidor sämre, jag åkte med riktigt duktiga killar och de granskade en till en början vilket var riktigt jobbit, nästa år hoppas jag på att slippa den pressen och få en bättre syn på det hela, för är man inte rädd är det lättare att lära sig.



<3 


början av dagen..

Jag råkade sova lite längre än jag tänkt, vaknade vid 10 och gick ner för att tvätta! Nu har jag precis ätit frukost och ska snart ringa Victoria. Jag längtar till jag får mina gardiner och så vill jag köpa ett ljust överkast också! Jag var på Ikea igår och fick se förslag på hur man kunde inreda rum och jag fastna alltid för de ljusa rummen, de kändes så harmoniska och härliga! Jag fick ett sms av Ida imorse, så fint och det stämmer också, man säger alldeles för sällan till dem man tycker om att man faktiskt gör det!  Nu ska jag fortsätta min dag med att ordna lite här hemma och fortsätta tvätta ^^ 

Puss!


Hösten 08

Jag kommer alltid minnas den tiden, har nog aldrig varit så lycklig<3


Torsdag

Idag har jag Alexander & Victoria varit på Ikea, det var riktigt roligt faktiskt att få gå och titta "lite" grann, det blev en heldag med lite gott fika och glass också.  Jag köpte enbart en badhandduk, tésil och en dörrmatta ^^ Jag hitta däremot saker jag ska köpa i augusti, det ser jag fram emot. 
 
Nu sitter jag och väntar på att victoria ska höra av sig, hon svarar varken på när jag ringer eller sms.ar? Vet inte riktigt vad hon pysslar med? Men vi hade iaf tänkt titta på Yrrol ihop Jag, Alexander, Victoria och Matthias och kanske Natalie också:)


Idag har jag hunnit med att städa lite också, skura och dammat det mesta, alltid skönt att få det gjort.
Imorgon blir det utgång förhoppningsvis skulle gått ut igår men det var jag alldeles för trött för efter tentan.

Jag och Ida bestämde idag att vi ska åka till Danmark i slutet av Juni eller början av augusti, ska bli roligt att träffa min Farfar och Ruth och får vi fint väder med så blir det en härlig solsemester vid de Danska stränderna vilket faktiskt kan vara riktigt härligt<3


(Espegaerde)

Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans, det hoppas jag med på att ha ^^
Puss&kärlek<3

ett kort inlägg

I natt när jag kom hem efter vi varit och ätit så kryper det en silverfisk i mitt badrum, jag tyckte att det var så fruktansvärt äckligt så jag vet inte på vilket sätt jag ska städa och ordna så jag blir av med dem. Fy farao vad äckligt, det är detta man ska ha en karl till (A)



Onsdag

Titta vilken härlig sommarblogg jag ordna här! Lite ljusare färgar och man fick en helt annan känsla, samma sak försöker jag göra i min lägenhet, har köpt ljusa kuddar nu och beställt vita gardiner för att göra mitt hem lite härligare! ^^

Idag har jag haft tenta vilket jag inte kan ge någon kommentar om nu ^^ beskrev allting men var lite osäker! Sedan blev det att träffa gymn. kompisar en stund och fika. Dansen idag kände jag verkligen inte att jag orka efter fikan, för det första hade jag ätit så mycket sötsaker under dagen så jag var helt seg och för det andra så är jag fortfarande väldigt seg i kroppen efter tentan och pluggandet. Nu är första året slut och nästa vecka börjar jag jobba! ^^ ska bli både roligt men också lite mer fysiskt krävande än vad man är van vid när man pluggar hihi...

Det blev en lugn kväll ikväll fastän jag sa att jag skulle ut efter tentan, var så trött efter så jag inte riktigt orkade någonting!

Är så glad att sommaren är här nu <3 Puss&Kärlek<3




Härlig sommar bild från studenten 2008, Louise och Jag <3



Sista tentan

Sista tentan imorgon! Första året avklarat och dessa fina minnen har jag fått på vägen<3






     
    


     

 

Puss&massvis med kärlek<3


RSS 2.0