Mysigt med Jul


Lyssnade nyss på Carola- Gläns över sjö och strand. Precis som julen så är det en väldigt fin låt. Jag är en riktig jul människa som älskar stämningen och den årliga traditionen. Nu är det ju ett tag kvar men det känns bra att ha någonting att se fram emot med tanke på att vädret är ganska grått(förutom idag).

(Jag vet att bilden inte är så passande till årstiden just nu, men den medför lite stämning i inlägget ^^ )





Nu är jag riktigt uttråkad, har pluggat ordentligt nu sedan halv 4 typ och vill ha lite rast^^ kanske en sväng på stan och köpa hårfärg med Fia om hon orkar och har lust (:

Ha en fortsatt bra kväll... får se om jag skriver något mer ikväll, kan hända om jag får en stund över<3  





 

Ibland är situationer svåra


Ibland vet man inte vad man ska göra för att visa att man bryr sig.. ibland vet man inte vad som är rätt och fel.
Ibland vet man inte vad man borde göra.. ibland vågar man kanske inte visa fast man borde.. 


Bättre idag


Mår lite bättre idag, känner mig hängig men ändå inte lika som igår! Näsan lever fortfarande sitt egna liv men det tar sin tid att bli av med förkylningar!  Idag har jag varit i skolan mellan 08.45-10.00 sedan åkte jag ner och städade(extra jobb).. vid tolv lade jag mig och slappnade av till Celine Dion och därefter blev det Tacos.. Jamiii!


Nu ska jag fortsätta plugga.. sedan blir det att träffa Ida en snabbis, funderar på att köpa en enklare och billigare hårinpackning än den jag har... blir att använda den billigare oftare och använda den lite bättre en gång i veckan och då ha den sitta i en timme. Funderar också på att klippa av mig håret som jag hade sista året i Gymnasiet? bild kan ni få på det!  


Första dagen på studentveckan-Mösspåtagning


Min 19 årsdag- Jag, Andrea och Hanna




Louise ovan- Jag, Elyn och Sannah (Bästa kvällen.)



Önska mig lycka till med pluggandet nu! Ha en underbar dag!

Sjuk


Jag har haft en jätte bra och mysig helg.. det blev en massa utgång och dans.. Idag är jag sjuk, genomförkyld, öm i hela kroppen.. Dock måste jag till skolan om en timme ungefär.. plus att jag måste plugga nu innan.. känner verkligen inte för det! men nu har vi precis kommit igång och på onsdag och Torsdag har vi seminarium.. känns sådär faktiskt!


Jag har shoppat en del! riktigt roligt.. på Ikea shoppade jag en heldel, kan nämna en sak! Jag köpte en kristallkrona till taket! kommer bli riktigt fint (: sedan köpte jag en stor hylla, massvis med ljus, nya lakan, nattduksbord och lite till.. här är lite av det jag shoppat (:




Taklampa, Diameter: 66 cm, Höjd: 2 m 8 cm. Ikea 699:-




Jag köpte en svart och Naturvit, H&M 99:- 



Mysig tröja från GinaTricot 249:-



Mysig till hösten, köpte även en gammelrosa, H&M 59:-



Passande mössa, H&M 49:-


Nu ska jag ta en Ipren och plugga... Ha en underbar dag! <3



Kärlek


Just nu känns det rätt bra att vara singel, men när det gäller kärleken så vill jag så gärna hitta en kille att resa med, att uppleva saker tillsammans med och som jag kan vakna upp tillsammans med och enbart njuta av att titta honom i ögonen.. Kärleken dyker ofast upp när man minst anar det <3


Inredning


Jag har hittat två nattduksbord jag ska ha.. äntligen! riktigt fina och de passar in till den stil jag vill ha. Ska köpa dem på Onsdag när lönen kommer och imorgon tänkte jag ringa och titta se då finns kvar och isåfall be dem lägga undan dem. Tavlan är nu avklarad, dock har jag inte hittat en taklampa som passar ännu.. Svårt att inreda när det är så högt i tak (Ca 3.20 om inte mer).. 

På Onsdag ska jag till Ikea och då blir det två nya hyllor och lite doftljus :)


 


 

Tavlan



Denna tavla fick jag av min Bror Andreas och han flickvän Jenny! :) Tycker att den är superduper fin och tackar otroligt mycket att ni löste mitt problem med att hitta en stor fin tavla till mitt stora rum! <3





Nu ska jag, Sannah och Vicy åka och titta på saker till våra hem! ^^  Alltid lika roligt med inredning! <3




Ps.... För söt


Danmark 6- 8 Augusti


Jag och min syster på färjan mellan Helsingborg och Helsingör


Pappa checkar in


Min lillebror


Sätter upp tältet med syster och Lina


Lite roligt



Jag på stranden i solnedgången



Myser första kvällen


Mamma gör sig rolig


Lillebror och storebrors fötter


Härlig sommar bild



Jag på stranden


Kö till berg och dalbana


Lillebror Jesper, Jag, Linnea och Lina


Gata i Helsingör


Hos Farfar och Ruth



Mitt stjärntecken

    Lejonet (23:e juli- 22:e augusti)

Lejonet har länge varit en kraftfull symbol för människan. Tapperhet, mod och ädelhet förknippas gärna med lejonet, och dess forntida betydelse kan vi bara ana, till exempel som förebild till den Egyptiska sfinxen. Lejonet ser sig själv som ledaren och kräver att bli placerad i toppen, både socialt och arbetsmässigt.

Lejonet har ofta ett storslaget sätt, men uppskattas ändå då han är generös och varmhjärtad. Stoltheten och attityden kan dock ibland resultera i ett slösaktigt beteende. Stoltheten kan också göra det svårt för honom att ändra sig när han väl har fattat ett beslut eller skapat sig en uppfattning om något. När han råkar på motstånd eller blir attackerad så ger han inte vika en tum.

Element: eld Kvalitet: fast Polaritet: positiv
Nyckelord: Solen, skaparkraft, styrka, faderskap, kunglighet, mod, ledarförmåga, metallen guld och lördag.
Positiva karaktärsdrag: självhävdande, generös och ledartyp.
Negativa karaktärsdrag: arrogant och makthungrig.
Människokroppen: hjärta, rygg och hals.



Gå in på: www.ditthoroskop.nu



Vem passar jag(lejonet) med?

Stjärntecknet lejonet passar ihop med...



Lejon och vädur:
Två mycket intensiva och egocentriska stjärntecken som båda vill vara den dominanta parten. Er kärlek kan fungera om väduren ger lejonet tillräckligt mycket komplimanger. Det är viktigt att ni försöker lyssna på varandras känslor och behov.

Lejon och oxe: De här två stjärntecknen är inte benägna att låta den andre få rätt utan båda tycker att deras åsikter är de rätta. Oxen kan upplevas som alltför envis och lejonet alltför aggressiv. Oxen vill inte gärna ge lejonet så mycket komplimanger som denne kräver.

Lejon och tvilling: Tvillingen och lejonet passar bra ihop. Även om tvillingen tycker om att flirta med andra så bryr sig inte lejonet om det eftersom denne är så självsäker. Ett problem kan dock vara att lejonet kräver komplimanger som tvillingen kanske inte är beredd att ge. Detta par har mycket roligt tillsammans och deras kärlek håller för ett långt förhållande.

Lejon och kräfta: Lejonet får kräftan att känna sig trygg och säker. Kräftan behöver stabilitet som lejonet kan ge denne. Det är viktigt för det här paret att lejonet får bli den dominanta part han/hon passar att vara medan kräftan får ta en mer undergiven roll.

Lejon och skorpion: I sängen kan ni få det hett och spännande men tyvärr kan lejonet tycka att skorpionen är alltför svartsjuk och begränsande. Ni får ett stormigt förhållande eftersom båda har mycket starka viljor. Ert förhållande blir kanske inte så romantiskt men ni kan absolut fungera ihop på sikt.

Lejon och jungfru: Ni passar bra ihop. Jungfrun kan vara kritiserande och petnoga men på grund av sin starka självkänsla kan lejonet ta det. Ni respekterar varandra. Jungfrun är den som försöker att få kärleken spännande och lejonet gillar dessa försök.

Lejon och stenbock: Dessa två stjärntecken kan lite grann gå varandra på nerverna. Främst för att stenbocken tycker att lejonet ska leva ett alltför flådigt liv. Lejonet kan tycka att stenbocken är alltför långsint. Stenbocken är inte en tillräckligt spännande partner enligt lejonet.

Lejon och våg: Vågen uppskattar lejonet eftersom denne är så stabil och självsäker. I sängen kan ni få det verkligt hett eftersom båda älskar sex. De fungerar också bra ihop eftersom vågen är så duktig på att medla lösa konflikter och det är inte alltid lejonet är så villigt att ge med sig. Ni passar bra ihop även på lång sikt.

Lejon och lejon: Två lejon i en relation kan bli alltför självcentrerade. I sängen passar ni ihop men det är viktigt att inte glömma bort de andra aspekterna av ett förhållande. För att det ska fungera måste ni lämna plats åt varandra emellanåt.

Lejon och skytt: De här två stjärntecknen passar väldigt bra ihop mycket därför att båda älskar att umgås med människor och upptäcka nya saker. Båda tar kärleken på inte alltför stort allvar. Ni inspirerar varandra. Skytten är inte lika benägen till otrohet som lejonet eftersom den finner lejonet så spännande och eftersom de likasinnade på ett positivt sätt.

Lejon och vattuman: Här finns det risk för konflikter eftersom vattumannen inte ger så mycket komplimanger till lejonet som denne vill ha och också för att vattumannen inte tycker om lejonets dominanta sida. Vattumannen kan tycka att lejonet måste leva ett alltför flådigt liv. Lejonet stör sig på att vattumannen är intresserad av att utforska världen och att han/hon inte hinner med att koncentrera sig på lejonet.

Lejon och fisk: Lejonet och fisken är lite för olika för att verkligen passa bra ihop. Lejonet finner fisken alltför passiv och fisken tycker att lejonet bryr sig alltför mycket om världen utanför och att knyta kontakter med andra människor. Lejonet är inte så benäget att hjälpa fisken när denne är ledsen.




Ibland tror jag nästan på det... men jag försöker att inte ta det på så stort allvar ^^ (Tror det stämmer lite iaf)

Vad tror ni??


Film!


Film med Vicy strax! Hon ska överaska mig med någon god pastasallad också! Jag älskar överaskningar! ^^

Ni kan aldrig gissa vad det blir för film :O
____________________??




Igår såg vi ettan! Idag ska vi se tvåan! första gången Vicy ser dem och tjugonde gången för mig!? Plus-Minus.


Ha en mysig kväll!
Jag ser faktiskt fram emot imorgon, har en del inplanerat ^^



Puss&Kärlek<3




Header

Tack Elyn för den fina bilden! Du förblir från och med nu min nya stylist när det gäller bilder! ^^



Och påtal om att jag tackar Elyn, jag sitter nu hemma i hennes lägenhet i Mjölby tillsammans med Max, Oscar, Soccing och Elyn! :) Det har varit en lugn kväll, dock inte helt alkoholfri... Imorgon kl 09.00 ska vi upp och åka till Vånga. Vi ska hämta Elyns hyrhäst, en Islandshäst som hon har på inridning... 3 år gammal och söt som attans :)

 


Vidir



 

Avslutningsvis ska jag lova er att lägga in bilder från Danmark! Förhoppningsvis imorgon när jag kommer hem! :) Jag har tagit riktigt fina bilder måste jag säga! :)

 

Sovgott allesammans! <3 


Länge sedan nu


Har inte varit inne sedan jag åkte till Danmark i helgen! Förlåt för min tråkighet!

Veckan hitills: Jag skulle till Måndagsklubben i Linköping i Måndags, slutade på hemma fest I ljusbro, det var riktigt roligt måste jag säga. Jag råkade "sabba" en killkväll med min närvaro men jag kände mig välkommen! Riktigt trevliga människor.

Igår blev det en riktigt lugn dag och idag har jag varit med Mormor på Kyrkogården och nu sitter jag i skolan och har pluggat... Nu ska jag leta böcker inför kommande kurs!  Ta hand om er...



Ps. Idag börjar dansen igen efter sommar-uppehållet! ^^





En liten sak till.... Det finns en person som påverkar mig mycket.. Jag blir glad och sprallig av att vara i hans närvaro! Jag trivs bra helt enkelt...


Danmark ! :)


Imorgon åker jag till Danmark med min Familj, ska hälsa på släkten och så ska vi gå på tivoli osv.. Ha en underbar helg allesammans! Jag hoppas på bra väder! ^^



Sannahs kalas 4/8 ! Hipp..Hipp Hurra! =)





Börja träna snart igen!



Denna låt påminner mig om träning, blir riktigt taggad när jag hör denna! (: Om cirkus 2 veckor ska jag börja köra spinning igen! (: ska bli skönt att komma iform igen ! :)


Måndagsklubben!


Ska med tåget till linköping kl 6! Måndagsklubben ikväll! Såååja, !

Encuentro 2010


Encuentro tillsammans med Michelle och Elin! Vi sov i bilen hela helgen! Jag sov faktiskt riktigt bra, det enda osköna var att jag inte kunde sträcka ut benen ^^ (Bild nedan) 




Förfest-bild


Mysigt..!





Mer bilder får ni snart...Godnatt! <3


RSS 2.0