Sjukling


Jag och Magdalena bestämde att vi skulle ses nästa tisdag istället, fick lite gjort idag iaf (: Jag känner mig som ett element som behövs kylas ner. Så nu ska jag gå hem och äta lite mat och dricka te och ligga i soffan och återhämta mig ! Missar dock en föreläsning men det känns inte som att så mycket går in i huvudet när man inte känner sig kry.



En liten sak till ,

Jag saknar redan min älskling, och idag sa vi att vi skulle vänta med att ses tills jag känner mig bättre för att jag inte vill att han också ska bli sjuk! Jag hoppas att det inte tar så lång tid bara, jag har ju bara varit i från honom sedan igår kväll och saknar honom redan!<3 :)    


Nu ska jag hem och unna mig själv en dag i soffan !
      

Puss&kärlek<3


 


 




Måndag !


Idag har jag fått kämpa har inte mått bra alls, jag känner mig väldigt svag och är genomförkyld. Ska troligtvis hem och dricka te och sova så fort jag och Magdalena är klara här med uppsatsen . Nu måste jag kila, Puss&kram !



Hej =)

Nu har vi firat Daniels mormor, och nu är jag hos max med elyn och några =) dricker lite öl och FIRAR att jag klarde tentan!!! Så underbart!! Känns lugnande att jag inte behöver oroa mig för skolan och spärren som kommer i Jul ! :)

Ha de gott! Pussar




Helg


Känner mig lite sugen på trappan! Men får se vad min pojke säger! Ser fram emot att träffa honom !
Ska kolla om jag fått in mitt studiebidrag idag också, Hoppa * Isåfall blire en ny Tv idag kanske? (:
Igår var jag på Ikea det blev en vit klädsel till soffan, en vit hylla som ska sitta över den Nya tv.n och så köpte jag små prylar som gör hemmet extra mysigt.

Nu ska jag leta litteratur är nämligen på skolan bibliotek! Take Care ! Puss&kärlek<3




Härliga känslor !




Måndag


En ny vecka är kommen och imorse ville jag verkligen inte gå upp ut sängen! Imorgon ska jag ha litteraturseminarium så idag måste jag plugga en heldel! Igår var jag med min älskling och jag förstår inte varför jag kände mig så osäker en kort period, kanske kan bli så? Nu känns allting toppen, det är härligt att vi gör så mycket roliga saker tillsammans ! Nu i helgen ska vi på kalas med hans släkt och helgen därpå är det kräftskiva på mina föräldrars land med hela familjen och några vänner! Jag ser även fram emot  vintern tillsammans med honom, att mysa under täcket till en bra film eller krypa ner i ett varmt bad efter att man varit ute i kylan. Finns både för-och nackdelar med alla årstiderna (: 

Nu ska jag fortsätta med det viktiga här i skolan och se till att bli klar!
Jag hoppas att det går bra för min älskling första dagen på hans nya utbildning! 
Det är Alltid lite spännande att börja något nytt ! 

Ta hand om er! Puss&Kärlek<3












kärlek


Jag tycker om min älskling otroligt mycket! Jag är lyckligt lottad ! <3


Puss&kärlek<3






Någon som vet?

Är det någon som vet hur man tar bort en gammal blogg? Jag minns knappt vad jag använder för mejladress eller lösenord. Den är 3 år gammal och oanvänd men det jag stör mig på är att det nästintill är samma namn som på denna blogg, vill få bort den (:


Nu ska jag förhoppningsvis se Twilight =) om det går som jag vill.. Pussar

Jag och Älsklingen






Varamon en Augusti dag <3




Rörelseverkstad


Idag har vi haft rörelseverkstad! Riktigt roligt och lärorikt, både praktiskt och teoretiskt. Vi fick göra olika övningar för att se hur de fungerade och så berättade Eva (läraren) vad som var positivt och vad som var bra med övningarna.

Nu ska jag hem och vila lite sedan får jag se om jag åker till Mjölby! Isåfall blir det Varamon imorgon =) Såå härligt!

Take Care! Puss&Kärlek<3








Skolan

Idag börjar höst terminen! Kursintroduktionerna börjar om 45 min ungefär, ska bli intressant att veta hur det kommer se ut 10 veckor fram över. Jag ska läsa Estin vilket innebär Estetiskt, imorgon blir det dansverkstad vilket jag tyckte lät mycket intressant (: 

_________________________________

För att se en vecka tillbaka så är jag förvirrad, tentan är jag osäker på hur den gick! och sedan finns det andra saker jag också tvekar fram och tillbaka på, ena stunden inte och andra stunden känns det bra. Imorgon är det den omtalande Gripen festen som jag ska gå på! Jag är så fundersam över hur det kommer kännas men jag hoppas på att få kul i vilket fall! Nu ska jag titta igenom vilken grupp jag tillhör och lite så, så att jag har koll ! Ha det gott <3 Puss !

____________

En sak till, Jag har aldrig saknat min familj så himla mycket*! Igår kändes det som att jag längta hem, men det är väl bara perioder förhoppningsvis!  
 
Bye! 







 

Ingen motivation


Jag har ingen motivation till att plugga ? Men imorgon måste jag ! och på onsdag då kommer jag ha sådan ångest så då lär jag göra det automatiskt.. ! Har hämtat mitt nya schema, vilket ser roligt ut. Dansverkstad? ska bli intressant (: Nu kanske jag ska åka till mjölby till Elin, men jag får se.. Ska hem och laga lite mat iaf . Puss&Kärlek<3


Ps. Ge ett bra förslag om vad man kan tatuera, jag vill att det ska beskriva hur mycket jag älskar min familj. Det ska vara mellan 3 - 10 ord (:








Helgen | Skolan !


Jag har haft en fantastisk helg ! I Fredags var jag på Gröna lund med familjen vilket var riktigt roligt och mysigt (:
I Lördags åkte jag och Daniel ut till Elins land, det var riktigt roligt ! Det är så en sommar ska vara med, vi åkte båt och badade och åkte (tub) efter båten  ! Både jag och Daniel var på lite dåligt humör pågrund av att vi är inne i en period då vi försöker bli av med ett visst beroende, men det var inget speciellt med tanke på hur vi annars är.

Nu är jag i skolan och har pluggat lite, jag hämtade min gamla tenta som jag inte klara, jag var 1½ poäng ifrån godkänt! Det känns tråkigt, men nästa gång hoppas jag på att klara den ! Nu har jag skrivit ut allting som behövs för kursen jag börjar nu den 17.de augusti , Den musiska människan (= . Nu måste jag fortsätta, ha det gott  i värmen !
Pussarochkramar<3







Gröna lund imorgon


Nu är jag hos älsklingen, hans vänner kom precis och mitt sista tåg går nu om 20 min.. Skönt att sova sedan när jag kommer hem, men skulle vilja sova med pojken min om jag inte vore tvungen att gå upp o plugga vid 9 imorgon..
Vid lunch imorgon åker jag med familjen till Gröna lund ska bli roligt !   Sov så gott (: !

Puss&Kärlek<3




Gröna lund






Älsklingen

Det var riktigt mysigt att åka ut med Daniels familj på sjön. Det blev att vi sov på en ö jag och Daniel medan hans familj sov i båten. Riktigt mysigt och nu känns det bara som att känslorna växer mer och mer. Igår var vi på Skänningemarknad, det fanns så mycket att se på men lilla jag hade inte med mig några pengar som tur var  ;P Ikväll ska jag troligtvis dit igen med min kära, men med lite pengar denna gång :) 


Nu måste jag försöka fokusera på pluggandet, är nämligen i skolan just nu (:  Ha det gott i värmen! 
Puss&Kärlek <3  







 


Hos älsklingen


Känns så bra nu ! Jag åt god mat nyss med hans härliga familj och nu ska vi mysa och titta på beck ! Tycker om min älskling otroligt mycket ! <3 Imorgon ska vi ha så härligt  tillsammans genom att njuta av ledigheten och troligtvis ska vi bada om vädret tillåter, och förhoppningsvis blir det att tälta på en ö.
Puss&kärlek<3





Bild från Gamla Linköping i Lördags<3




Måndag

Nu är jag på plats, pluggandet ska börja ordentligt nu ! Jag har haft en fin helg tillsammans med Daniel, vi var i Gamla Linköping i lördags och hade det riktigt mysigt i det fina vädret ! och igår hade vi otroligt mysigt ihop med tända ljus osv. har nog aldrig haft det så bra !

Det känns skönt att de gav mig ledigt på jobbet annars hade jag inte haft mycket tid för att kunna koncentrera mig på pluggandet.  Är lite spänd inför vad som kommer komma på tentan! Det är en begreppstenta vilket innebär att man aldrig vet vad som kommer komma !   

Imorgon ska jag och älsklingen ut med hans familj på sjön och ha det mysigt, vi firar en månad imorgon<3 Och mer månader kommer det bli !  Nu måste jag sätta igång med det viktiga. Ha de gott allesammans  !
Puss&Kärlek <3









RSS 2.0