Nu fungerar det


Nu har internet ordnat sig =) ska dock inte säga vad problemet var för det skulle bevisa hur oteknisk jag är ;)

Torsdag


Nu har jag fått lite struktur på allting i skolan känns det som! Jag har lånat en hel del böcker och läst studiehandleningen ordentligt denna kurs :)

Ikväll kanske jag ska till Daniel, får se :) Saknar honom <3

Imorgon ska jag på maskerad i en lokal i Mjölby, älsklingen som hyrt den tillsammans med några vänner :)
Nu måste jag hem och laga mat och styra :)  Take Care!  ( Mitt internet är fortfarande sönder=( )





Skolan


Just nu känns det som att jag är i en dålig period, känner mig så rädd för att inte klara utbildningen! Det blir bara mer och mer krav nu känns det som! . Men jag ska klara den det har jag bestämt mig för, det gäller bara att jag försöker strukturera upp saker och ting, och så hoppas jag på att Tele2 kan ordna mitt internet snart  :(




Helgen


I fredgas gick jag, Michelle och Sara ut i Linköping, det var riktgit trevligt ! Vi missade sedan tåget så vi tre fick sova hos min pojke :) Var lite pensamt då hans föräldrar inte visste någonting.

I lördags var vi hemma hos Kim och badade och drack lite öl :) Denna gång var det bara Jag, Elyn och Elin som badade och efter blev det dans som aldrig förr :) Nu ser jag bara fram emot Fredag då Daniel och hans vänner har ordnat Halloween fest :) Jag vet fortfarande inte vad jag ska klä ut mig till? Ska försöka komma på det idag..

Grå dag


Jag är så himla sugen på en promenad, men det är inte direkt härligt väder, jag hoppas på att jag och Älsklingen kan ta en promenad när han kommer hem. Jag sitter hemma hos Daniel nu i min ensamhet, han är i skolan och kommer inte hem förens 5 så jag hoppas på att Elyn kan ses ett tag :) 

Jag vill verkligen shoppa, och jag har hittat två soffor jag vill ha! dessutom var det nedsatt pris på dem, så jag önskar att jag bara kunde trolla fram dessa pengar ;) Nu ska jag kolla om jag kan titta på någon film, ganska bra väder för det :)

Jag ska ringa Tele2 imorgon när jag är hemma och försöka ordna internet, jag känner mig så låst av att det inte fungerar. Ha en toppen dag!

Puss&kärlek<3




Måndag


Nu är jag hemma hos Älsklingen, han ligger här bakom mig och sover så kan inte skriva så mycket, vill inte väcka honom :)

Har inget internet hemma längre :( Måste ringa tele2 så de får ordna upp det där.


Idag är det fyra månader sedan jag och Daniel började träffas "på riktigt", vi har träffats i näst intill 9 månader men det var på midsommar det blev seriöst mellan oss :) och glad är jag för det<3

 


Sov gott! Puss&Kärlek<3


Klart !


Det gick att öppna filen på biblioteket =) Så nu är alla uppgifter inlämnade! Så skönt ! :)

Ha en trevlig kväll allesammans :)

<3

Snart så..


Nu har jag lämnat in nästintill alla uppgifter! Jag skulle skicka en den sista här nu men det gick inte för att den var sparad i fel fil. Så nu måste jag hem och hoppas på att mitt internet inte krånglar, igår gick det inte ens att gå in :/
Ska bli så skönt när allt är inlämnat, jag hade seminarium nyss :) Det gick bra, men jag råkade babbla på lite och sedan känna att jag inte kom fram till något, hehe ! Men det blev bara lite roligt ;P

Vid 18.00 ikväll ska jag hem till Mamma :) vi ska ha tjejkväll med jobbet (jag jobbar extra hos mamma på loven). Ska bli så roligt, tycker verkligen om dem på jobbet, riktigt roligt och jag saknar dem jätte mycket..  Det blir nog inte att träffa älsklingen idag :( hoppas att han kommer tänka på mig för jag kommer tänka på honom iaf :) Nu måste jag hem så jag kan skicka in den sista uppgiften! :) Puss&Kärlek!









En kväll på trappan :)


Miss


Jag har en hel del att göra idag! Jag går i skolan till fem och så glömde jag på något sätt att jag inte var klar med portfolion !  :/ och den förstår jag inte riktigt hur jag ska göra ? Kanske inte blir någon dans idag då för min del :/ Måste bli klar med den! Oh all den press :( 


Men nästa vecka är kursen slut ^^

200

 Tvåhundra inlägg nu.



Jag tittar på Svt1 nu, så himla sorligt:( Det handlar om Afrika där barn
mister sina föräldrar pågrund av sjukdomar.

Då funderar jag över hur vi egentligen fungerar, all den stress om kläder, plastikoperationer osv, hur vi ens kan ha dessa krav på oss själva.

Detta program har också fått mig att tänka på varför jag röker? varför jag utsätter mig för det. Önskar att jag kunde hitta viljan att sluta.



Om du läser detta Linnéa så vill jag bara att du ska veta att jag saknar familjen, önskar att jag kunde vara mer tillsammans med er, du får gärna komma och hälsa på mig någon dag :) 



& till min Daniel, du gör allting så underbart :)  Jag längtar till imorgon.

   


Skolan


Just nu sitter jag i skolan, har gjort klart allting som ska in iaf, det är ett arbete som jag är så osäker på! Men det värsta som kan hända är ju att jag får en komplettering, ska skicka in allting ikväll :)

Nu ska jag ner till stan och be dem kolla på min mobil, tycker inte att färgen ska ha börjat lossna på knapparna efter bara två veckor?? Borde få en ny tycker jag ;) 

Idag kommer Hanna till mig vid 6 tiden:) var ett bra tag sedan vi sågs senast, ska bli trevligt ! :)



Nu ska jag kila, Puss !




Jag önskar att jag med fick ha höstlov känner jag.

Tiden


Förstår inte riktigt varför jag är uppe nu egentligen, men som tur är så har vi egna studier imorgon så jag har ingen tid att passa :) Jag  har suttit och letat kläder och pluggat i stort sätt hela kvällen och jag hittade lite små saker fast att jag egentligen inte borde köpt det ;) Men det är saker som jag vet att jag kommer använda om de ser ut som de gör på bilderna :)

 



Jag har kommit fram till idag att jag nog inte ska till fjällen, jag kan göra annat för de pengarna och en sak som jag måste göra är att åka till Danmark :) var så länge sedan jag var där! och så ska jag ju flytta också så det vore roligt att köpa lite nytt ;) Jag hoppas på att jag och Älsklingen kan åka till Danmark antingen i November eller i början av December, skulle vara roligt att träffa Andrea i Helsingborg och att få hälsa på Farfar och Ruth<3


Jag har funderat lite också nu när jag varit vaken så länge på hur mycket människor förändras och hur fel uppfattning man kan få av folk, och så har jag tänkt lite på allt som jag gjort tidigare och vad jag gör just nu. Jag kan sakna vissa saker som jag gått igenom men jag tror på att allt har en mening. Vissa saker är jag nöjd med och ibland funderar jag på varför jag gjorde vissa saker, men det är som jag och mina vänner brukar säga, gjort är gjort det är inget att grubbla över.
 
Jag har iaf mycket att se fram emot nu :) Allt med flytten och att det ganska snart är jul !:) och en sak som jag ser fram emot mest av allt, men som det är väldigt lång tid till är att ta examen ! Ska bli så skönt att veta att man klarat av hela utbildningen vilket jag ska göra ;) ! Nu måste jag gå och lägga mig<3 Godnatt, Puss&Kärlek




Måndag


Nu har jag pluggat i ca 3 timmar, ska gå till skolan nu och lämna mina böcker som jag inte orkat gjort tidigare och så ska jag springa ner till Netto och unna mig lite godis ^^ , sedan blir det att plugga igen! Ska försöka bli klar med allt idag ! och så kanske jag fin slipar allt imorgon ..  


Jag kommer må bättre när allt är klart det vet jag! Så då är det värt att kämpa lite i några timmar :)

 






Saknar dig.

puss&kärlek

Godnatt !


Ska straxt lägga mig ska upp vid 7 imorgon, jag känner mig väldigt förvirrad över skolan just nu, så mycket som ska in denna vecka och jag känner att jag inte har koll på allt :/ ska försöka prata om det imorgon när vi ses i gruppen! Se om de andra känner likadant och så måste jag dubbel kolla så jag inte missat något ! :) Godnatt ! <3

Saknar dig Daniel <3





Helgen



Danmark vann! Vilket man nästan visste (A) Alltid trevligt att titta på fotboll med Familjen, blev lite chockad över att Mamma också höll på Danmark igår :) Men danska laget är ett bättre lag tycker jag ...


Idag har jag och Älsklingen varit på Bolagret och kollat på tapeter och inredning, finns så mycket fina saker! Önskar att man hade flera tusen att bara handla inredning för =)

Nu har jag dansat och ska försöka städa och plugga lite innan hål i väggen börjar, roligt program tycker jag :)
Jag färgade ju håret i helgen, det blev mer rött än jag trott :P Men det får vara så tills jag tonar det igen :) Ganska fint ändå :) Take Care! puss&Kärlek




Fredag


Idag var det sista dagen på Praktiken :) Kommer nog sakna det lite, men som tur är ska jag ju tillbaka innan Jul! ..  Ikväll ska jag vara med Älsklingen och åka till några kompisar :) Ska bli trevligt, ett måste är nästan att titta på Idol ! :) Imorgon ska jag och Daniel åka till Ikea :) Ha en mysig dag tillsammans och titta på lite saker tills jag flyttar  :)

Nu ska jag laga lite mat och lägga i en Mahogny Toning, riktigt fin hårfärg.. Ha en bra Fredags kväll :)  


Puss&Kärlek<3


Mahogny


Ståhl

Jag har en liten nyhet, jag får allting ny tapetserat i nya lägenheten =) Känns super bra!

Torsdag


Nu har jag gjort klart nästintill alla uppgifter. De känns lite halv klara, det är så mycket små delar och så dåligt förklarat hur man ska göra. Men ska gå igenom det med min vägledare imorgon, hoppas bara att vi kan få lite tid att göra det tillsammans.. Allting ska in nästa Fredag senast! så det blir att plugga lite på söndag och läsa osv. för nästa vecka kommer nya uppgifter, tex. en portfolio som vi inte fått någon introduktion om :/ Lite rörigt nu i slutet, kursen avslutas nämligen om 2 veckor =)


Nu ska jag slappna av och kolla "mammas pojkar" på fyran  :)
Längtar tills imorgon, då ska jag åka till Mjölby :)
Puss&Kärlek, Godnatt<3



Fjällen


Anledningen till att jag skriver detta inlägg är att jag lyssna på Markolio hela förmiddagen igår på Praktiken:) Så kom jag att tänka på fjällen, får nästan ont i magen av att tänka på fjällen, jag har så dåliga minnen sen senast. Fanns inget bra med min sista skidsemester. Jag hoppas på att få åka nu i vinter och skaffa nya minnen som gör att jag får en bra bild av att åka till fjällen med vännerna! .. och denna gång ska det finnas After ski :) 



Jag rekomenderar att inte åka till Järvsö, om man ska jämföra med typ Sälen så är det inte bra där, det enda som var bra var JärvsöZo =)  

Och en sak till, jag var typ 15 sist jag var i Sälen och så åkte vi förra året till Järvsö. Det var en rolig syn, det där med att det sitter i benmärgen stämmer inte, om det inte är så att jag blivit mer feg med åldern. Jag var ungefär lika duktig som Markolio är i sin "Vi drar till fjällen" video när jag var i Järvsö. Både jag och Lousie fick många blickar ;P

Puss&Kärlek


Längtar


Jag längtar så himla mycket till Jul, det finns inget mysigare och vackrare än Julen! Det kommer vara första Julen jag inte bor hemma, men har tänkt sova hos mina föräldrar så jag inte vaknar själv på Julaftonsmorgon :)

Ska bli så härligt att få fira Jul tillsammans med min Älskling, oavsett om vi nog bara ses på julaftonskvällen <3
Nu ser jag verkligen framåt (A) men man får alltid önska :)


En sen sommarkväll :)


 


Lördagen | Trappan














Toppen kväll ! Dock ganska trött och seg drucken :P


Godnatt<3


Måndag


Det var en tjej här nyss och kollade på min lägenhet, hon sa att hon var jätte intresserad så jag hoppas på att kunna flytta den 1.dec, vore skönt att få flytta innan jul :)

Just nu tittar jag på "That 70´ show" riktigt bra program :) Väntar också på att få äta min extremt goda grönsakssoppa :) Åt den jämt när jag bodde hemma och påtal om det så var jag hemma hos mina föräldrar igår :) Saknar dem!  I helgen ska jag nog till min bror och kolla på Danmarks matchen med familjen, brukar vara riktigt roligt! :) Nu ska jag kolla soppan, Take Care!
Puss&Kärlek<3





Lördag



Jag har en glad nyhet! Jag ska flytta till en större lägenhet nu i Jul :) Det ser jag framemot jätte mycket!
Nu är jag hemma hos Daniel, vi ska snart åka till Ikea med Elyn och Max :) Ska jag tänkta lite över vad jag vill köpa när jag ska flytta :)


Ha det underbart! Puss&Kärlek<3




RSS 2.0