Helgen


Denna helg har verkligen varit underbar tycker jag^^ Jag och älsklingen har bara tagit det lugnt, i Fredags var vi hos mina föräldrar och åt middag och tittade på let´s dance och igår åt vi middag med hans föräldrar och sedan åkte vi till Elyn fram till ungefär 11, efter det blev det att mysa och somna skapligt.. såå himla skönt :)

Vill ha mer lugna helger nu framöver men vi får väl se vad nästa helg bjuder på... Imorgon är det skola igen och allvaret börjar igen, vi ska snart ha 2 Vfu-veckor( v.10-11 ) och då är det massa som ska förberedas innan och det tänkte jag göra denna vecka.. 


En sak, jag vet att jag har varit lite lat när det gäller bilder men det är för att min dator inte är så rolig just nu, det tar lång tid att lägga in allt! Så snart kommer det bilder det lovar jag! <3


en sak till, vi har bara mellan 20-30 sekunder kvar av koreografin till Sayan känns underbart att allt har ordnat sig! =)


Nu ska jag sova, GODNATT <3




Dålig start idag !


Imorse hade jag lyxen att ha pappas bil och jag tyckte att det var jätte skönt ! MEN, efter våran musikal idag så går jag ut till bilen och..

När vi parkera där imorse var vi stressade och vi hittade ingen bra parkering så vi parkerade jäms med en väg där det stod att det kostade mellan 8-20 och vi betalde 25 kr för att stå där i 2½ timme, när vi kommer ut till bilen och ska åka så har plogen varit där och vi satt fast och men det är inte allt.... Jag har nu också fått min första parkeringsböter på 600 kronor! Först blev jag förbannad men sedan tittade jag extra noga på skyltarna och där fanns det en liten skylt där det stod: Fredagar mellan 7-10 är det parkerings förbud! Jippi, den skylten missade vi genom att vi var lite stressade och skylten var inte heller särsklit stor!

Det slutade med att "plog gubben" hjälpte oss att putta ut bilen, han var riktigt trevlig :)
Och nu är bötern betald! Känns inge vidare...

Ha en underbar Fredag! 
Nu ska jag och Malin åka och shoppa, blir kanske inget för min del :( !



Onsdag


Idag kämpade vi hårt på dansen! Det är så mycket just nu känner jag, helt full i huvudet! .. Nu vill jag bara titta på film och släppa alla tankar det är jag värd ^^

Igår hade jag och Älsklingen jätte mysigt, ibland kan bara lite osämja leda till mer kärlek känner jag!



och en sista innan jag avslutar detta inlägg,  GRATTIS Hanna till körkortet! :)








GODNATT <3


Usch..

Klump i magen.. Förstår ingenting längre, inte ens mig själv! Känns inget bra alls och är inte ett dugg sugen på att gå till skolan imorgon när jag känner såhär :´( Men måste tyvärr...




Ska försöka sova så jag slipper tänka, sovgott <3



Måndag


Har varit riktigt seg idag, jag har däremot orkat träna =) Började skolan vid 8 tiden och sedan har jag varit på två ärenden efter det.. När jag kom hem så lagade jag mat och diskade sedan blev det att titta på New Moon och halv sova i soffan, sååå underbart :)



Nu kom Linda så ska vara social :)

GODNATT

3 timmar


Det tog 3 timmar att åka hem från Daniel idag! (det ska ta 50 minuter). Först fick jag ta bussen från Mjölby till Linköping vid 4, sedan fick jag vänta i Linköping i 1 timme på att tåget skulle komma, vilket aldrig kom! Då ersattes resan till Norrköping med buss från linköping också! Så jag var hemma vid 19.15 ungefär! Har aldrig varit så trött och irriterad då jag missade min dansträning helt! Men nu är jag hemma och har ätit Creps och nu ska jag dricka lite Té =D


Ha en bra kväll! :)

3 timmar


Det tog 3 timmar att åka hem från Daniel idag! (det ska ta 50 minuter). Först fick jag ta bussen från Mjölby till Linköping vid 4, sedan fick jag vänta i Linköping i 1 timme på att tåget skulle komma, vilket aldrig kom! Då ersattes resan till Norrköping med buss från linköping också! Så jag var hemma vid 19.15 ungefär! Har aldrig varit så trött och irriterad då jag missade min dansträning helt! Men nu är jag hemma och har ätit Creps och nu ska jag dricka lite Té =D


Ha en bra kväll! :)

Söndag


Just nu sitter jag hos pojkvännen, känner mig lite dum för dansen börjar egentligen kl 16, jag kommer åka så att jag är på dansen vid 17... Jag tittade nyss på hur pendeltågen går, såg inte ljust ut! Men jag får hoppas att de går som de ska så jag hinner till dansen :)



I helgen har vi partat och nu känner jag för en lugn helg hos mina föräldrar faktiskt :) vore mysigt! Nu ska jag kila, ha en fortsatt bra Söndag <3


Fredags kvällen !

Heej , Elyn som gäst skriver här, Bells och ja sitter och dricker vin och hare trevligt.. vi lever!!


åter till Belinda , vi pratar om gamla minnen och nya saker som finns i livet !! mycket tankar och roliga minnen... tur att man har en sådan vän som man kan samtala med !! slipper man vara så ensam om alla tankar ! :)




Ha en UNDERBAR Fredag !!


Gammal kärlek rostar aldrig... precis som mopeder
(Det sista var Elyn, haha ;) )

Onsdag


Idag har jag varit i Linköping och kollat vilka inriktningar det finns där till nästa år! Jag tror att jag kommer välja svenska inriktningen, fördelen med denna inriktning vad jag har förstått är att jag kan läsa till speciallärare efter jag tagit examen, den utbildningen ligger på 1½ år (Jag kommer troligtvis göra det när jag har jobbat ett par år).
Det står nog iaf mellan SAMIN (So-ämnena) som jag kan läsa i Nkpg eller Svenska i Lkpg? Lite förvirrad just nu valet ska göras 22-29 mars...


Ha en fortsatt underbar kväll! :)





Pssst.. Älskling,  jag saknar dig redan!





Vad är en grabbkväll?


En grabbkväll är när killarna i "gänget" träffas och gör saker som de bara gör tillsammans! Vissa killar älskar att lana, andra att titta på film och några kanske älskar att ta en öl tillsammans och bara prata strunt.

En grabbkväll är inte när det kommer tjejer dit som några av killarna är lite sugna på utan det ska vara grabbarna enbart.

Tycker jag...






Musikal!


Förra veckan började vi med att sätta ihop en Musikal i skolan! Riktigt roligt och vi har kommit långt för att bara ha arbetat i några dagar.. Vi är 16 st som ska göra en Musikal för barn, den heter Den magiska sanden :) Jag ska vara en "ond" dansare och så ska vi ha goda dansare också, just för dansen i musikalen. Känns roligt att arbeta med detta då man får göra någonting man verkligen älskar! :) 

Igår träna jag Core och idag har jag tränat Arobics/styrka.. Riktigt roligt pass, det blir att fortsätta gå på det passet varje vecka tror jag minsann :)  Arobics är en utmanning tycker jag men sådant tycker jag om!

Nu ska jag gå ut till min älskling som sitter i soffan :) Ha en underbar kväll! <3
Godnatt!


Helgen| Måndag


Jag har haft en riktigt trevlig helg, med två kalas och en heldag ute på landet med familjen! (Kommer bilder).
Just nu sitter jag vid köksbordet oc´h har ätit frukost ska bege mig till skolan alldeles straxt och fortsätta med musikalen! :)


Ikväll blir det att träna Core och sedan hoppas jag att min Älskling kommer, han åkte precis och jag saknar honom redan ^^ Igår var det alla hjärtans dag och då myste jag och älsklingen framför en film..
Kändes underbart bra igår :)  
  


Ha en fortsatt bra Måndag :)


Lördag

Jag förstår inte? ...


Har överlag haft en jätte rolig kväll! :) måste ske igen ... :)

Award



Har fått ett fint litet Awards från söta
http://ekorreen.blogg.se/

Och den som får den ska kopiera den till sin blogg, länka till personen som givit den till dig, berätta sju intressanta fakta om dig själv, välj ut sju andra bloggare du vill ge awarden till, länka till deras bloggar och kommentera hos dem att de har en award att hämta!

7 saker om mig:
1. Jag älskar att Dansa
2. Läste florist på Hagagymnasiet
3. Är född i Lejonets tecken
4. Det är fem år mellan mig och min syster- LinneaMathilda.blogg.se
5. Jag vill bli bättre på Engelska
6. Jag är socker beroende
7. Jag älskar min familj och vänner oerhört mycket!



Jag skriver 7 st snart! ...


Godnatt


Nu ska jag titta på en film i min ensamhet :) Har suttit vid datorn nu alldeles för länge, typ sedan jag kom hem!
Daniel är med sina vänner idag och spelar Bowling :) Längtar tills jag får träffa honom imorgon<3

Just nu lyssnar jag på Julen är här med Carola och Christer Sjögren, vet att det inte direkt är jul men det är en så vacker låt ^^

Nu ska jag lägga mig i Soffan, Godnatt & sovgott allesammans...



Jag älskar dig Daniel <3

Inte långt kvar!


Igår hade vi dans, vi har varit tvugna att ta bort hela vårat Intro till dansen som vi ska ha när vi ska åka på Saya- tävlingen i Påsk! Så vi är ganska stressade nu... Men Giovanna har satt ihop en helt ny mix som hon visade igår, så det är bara att ge allt! Detta klarar vi tjejer.. det vet jag <3 BKN

Såhär är det ...

Jag känner ofta att jag vill förändra någonting i mitt liv, inte för att jag inte är nöjd utan för att jag vill upptäcka mer! Jag har skrivit en del om London nu i mina senaste inlägg, det känns som att det är ouppnåligt! Jag pluggar, har pojkvän och har ett stadigt liv här!

Så idag har jag tänkt på att jag kan upptäcka saker utan att flytta, men detta innebär att jag som student måste kämpa för att komma någon vart! Jag har studiebidrag och studielån så alternativet är att söka jobb på Ok, Statoil eller Mc Orvars.. Det skulle vara bekvämt då jag kan gå hem äta och sedan gå till jobbet efter skolan utan att det ska ta massa tid då det ligger precis vid mig! Just nu är detta också bara tankar men ska försöka göra någonting för att komma någon vart! 

Jag skulle vilja,

Åka till Danmark till min farfar i Juni och vara på stranden och besöka Backen..
Åka Utomlands i Augusti &
åka till London och Jul shoppa i December! :) 

Vore underbart! 


Dreams...


Har tittat på jobb som Nanny i London :) fanns ett jobb ledigt nu! Man kan ju alltid drömma...


Fick en känsla


Efter att ha suttit hemma idag och tagit det lugnt har jag funderat mycket på vad jag vill! Jag har alltid tänkt på att jag skulle vilja flytta till en engelsk-talande land.. Jag vill verkligen bli bättre på Engelska och jag vill också få prova någonting annorlunda i mitt liv. Så idag fick jag en stark känsla av att jag verkligen vill flytta till England! Över sommaren, Juni-Juli eller möjligtvis plugga där om man kan det genom Linköpings Universitet! skulle vore roligt och jag skulle nog komma hem med bättre självförtroende i Engelskan, vilket jag aldrig har haft.



London


Problemet är bara att jag skulle behöva hyra ut min lägenhet i andra hand under sommaren isåfall, eller medans jag pluggar ... Just nu är det bara drömmar! :-/ :)
  

Tisdag


Sitter i skolan nu, kom två timmar för tidigt :-/ fick för mig att vi började 8 men vi börjar 10 ? ^^
Jag är genomförkyld och känner mig helt varm och svag.. Efter forskingsseminariet ska jag hem och sova faktiskt, det behöver jag!

Nu ska jag till Biblioteket sedan blir det att bege sig till bomull :)



Jag saknar min älskling så mycket! Jag slapp sova ensam inatt, jag och Sannah tittade på två filmer och sedan sov hon kvar :) Imorgon kommer Äsklingen till mig, det ser jag fram emot! och jag hoppas på att jag mår bättre då också! :)


Ha en underbar Tisdag! Min kommer bli väldigt lugn :)

Bilder sedan inflyttningsfesten i Lördags




Jag fick inflyttningspresenter av mina tjejer, det blev bland-annat: vinglas, ljus, smycken och bestick..
Av Joakim fick jag en vinflaska, som självklart skulle drickas upp innan kvällens slut var ordern :)



Sebbe & Min Älskade Daniel



Elyn & Jag



Ekk är i full gång !



Anton, Carro, Alexandra och Frida



Kim & Jocke



Sanna W & Linda - Gamla gymnasievännerna



Sannah, Carro och Jag

Måndag

Imorse hade jag seminarium, det gick nog rätt så bra :) Imorgon har jag yttligare ett seminarium som nog ska gå bra :)

Just nu har jag tittat på film och legat i soffan, känner mig genom förkyld och varm men ändå pigg... Har redan bokat ett pass i eftermiddag på friskis (Core) så det ska jag gå på iaf, fast möjligtvis ta det lite lugnare :) Ikväll kommer ju Sannah och vi ska titta på Johan falk och sedan måste vi se Twilight för hon har inte sett den :-O .. så det är ju ett måste ;) ska bli mysigt med en lugn kväll med film och popcorn..

Ha en underbar Måndag ! <3


Love


Kärleken är speciell, den gör lite som den vill, man kan aldrig styra över kärleken eller veta vad en annan person känner! Just nu känner jag mig lycklig över att jag för första gången känner att jag verkligen har hittat en kille som är lik mig, som jag känner att jag passar tillsammans med och jag litar verkligen på hans kärlek till mig. Han är som alla vill att en kille ska vara och honom kommer jag aldrig släppa <3

 

Nu ska jag sova så att det blir en dag närmre tills jag får
träffa min älskling igen på Onsdag, ska bli skönt att sova nu för jag är riktigt trött! <3 Godnatt






Helgen

Igår hade jag lite vänner här, mina gamla vänner och Daniels vänner :) Vi hade riktigt trevligt faktiskt och vi fortsatte sedan till Otten :) Fick en massa fina inflyttningspresenter också som jag är jätte tacksam över (Vinglas, ljus, bestick och lite till.) (Fungerade inte just nu att ladda upp bilder tyvärr!)

Idag har jag dansat och tagit det lugnt, jag tittade alldeles nyss på Twilight den första, såg den senast i somras och den är så sjuukt bra alltså! Imorgon ska Sannah komma hit så ska vi titta på film och ha det mysigt :)

Ni får ha det underbart och sova så gott <3


7 Månader


 Idag är det 7 månader mellan mig och min älskling <3


Helloj!


Nu har jag varit i skolan, det gick bra idag med förberedelserna inför nästa vecka, vi ska nämligen ha seminarium "rättegång" som det kallas om en utställning vi har gått på på arbetsmuseét´som vi ska koppla till en bok vi har läst..

Satt här och tänkte alldeles nyss på att det vore härligt att ha New Moon filmen! Detta är ett måste och såklart Twilight(den första) :)

Ikväll ska jag till min Älskling ska bli mysigt :)


Längtar till sommaren<3



Ni får ha en underbar Torsdag :)
Puss&Kram !


Onsdag


Idag har jag gått en heldag i skolan fram till 4 (kommer bilder på vad vi gjort) sedan hade jag dans vid 6 tiden :)

När jag kom hem vid halv 9 så tog jag två mackor och pratade med Sannah i ca 5 minuter... därefter gjorde jag deg för att göra bröd, nu är de klara och under tiden så har jag pluggat och läst ca 60 sidor! Denna dag har varit helt full och mycket att göra :) Ska bli sååå skönt att få lägga sig nu! :) MEN.. det blir att gå upp tidigare än nödvändigt för att plugga lite mer :)


Sovgott! och ta vara på det härligaste som finns, att sova :)




Godmorgon !


Nu sitter jag vid köksbordet och ska ta tag i pluggandet igen. Idag känns min kropp lite annorlunda för jag har nämligen världens träningsvärk i ryggen,magen och sidorna.. Igår var jag så pass duktig så jag har börjat träna igen, det blev Core som är speciellt inriktat på magen och ryggen :) Idag är jag med lite sugen men får se om jag hinner, studierna kanske tar den tiden :(


Core


Ha en underbar Tisdag! :)


Vintermums

Sitter i biblioteket nu och läser en och skriver uppsatsen, tror jag är klar med metod delen? Den känns bara lite tunn? :/ Nu håller jag på med litteraturpresentationen vilket är riktigt svårt än så länge! Äter lite vintermums (Risifrutti) och lakrits till efterrätt medans jag pluggar också :P kl halv 6 ska jag träna Core och då krävs det väl att ha någonting i magen iaf :)


Ikväll kommer min Älskling <3 Läängtar så mycket efter pussarna han ger :)


Ha en fortsatt trevlig måndag :) Puss&Kärlek<3

Måndag


Nu sitter jag här vid köksbordet och ska snart börja plugga! Har precis ätit lite bröd och druckit Tropisk Jucie som är så gott :)



Igår kväll hade vi Mary Kay party, vilket innebär Hudvård & make up klasser. Jag köpte ny rouge Pink petals, Lash lenghtening mascara, Brow gel, concealer och ett nytt läppstift Sunset som har en varm röd nyans :)

Blev jätte glad när de nu har fått in den här Brow gelen, för jag har ögonbryn som lever sitt egna lilla liv. Jag har långa hårstrån och få, så denna gele ska forma ögonbrynen och hålla de i en snygg form! :) Den kostar ca 239 kr- www.Marykay.se , där kan ni gå in och kika :)






Nu måste jag plugga, Puss&Kram :)


RSS 2.0