Ett beslut att fatta

Imorgon måste jag säga upp min lägenhet om jag vill kunna flytta i augusti.. jag har lite beslutångest då jag inte fått någon lägenhet ännu! så det kommer ju bli en chansníng jag får ta! men jag vet att det är lättare att få en lägenhet om man kan flytta direkt eller inom en månad.. så jag känner ändå lite hopp..



Vill bara nämna en sak :) Daniel och jag har verkligen funnit våran glöd och jag älskar honom så himla mycket! På Tisdag är det 10 månader mellan oss och det hoppas jag på att ändå kunna fira lite grann <3




Måndag


Jag ringde till Graflunds om lägenheten och den andra tjejen har redan skrivit på kontraktet tydligen :/ tycker att det är dåligt av graflunds då de skulle höra av sig när de fick in en lägenhet! mycket dåligt!


Nu sitter jag i skolan i Biblioteket och läser, jag tycker att det är så segt just nu! så tråkig bok om jag får säga mitt.. Visa delar är bra men det är så långdraget. Jag läser Boken om Pedagogerna, vi ska ha seminarium på Onsdag så jag känner mig lite stressad (A).   Nu ska jag fortsätta ha en underbar dag/ Bellalinda <3 

Lördag


Igår var jag och kolla på en lägenhet i Linköping. SÅ underbar och jag vill så gärna ha den! Men kommer troligtvis inte få det då allt har blivit helt fel.. tjejen som bor där nu har lovat ut den till en annan fast att jag var på visning först och jag hann svara ja på lägenheten innan den andra tjejen ens hade hunnit gå på visning... jag ska ringa hyresvärden imorgon och ifrågasätta vem som kan avgöra denna sak, känns som att det är upp till hyresvärden.
Men som sagt jag vill verkligen ha den lägenheten<3





Igår kväll hade jag super kul! Verkligen. Vi var på sittning på trappan och sedan blev det party på trappan! Jag  var en bunny, och sången lät: Bunnys på bordet Bunnys på bordet, vilket ledde till en pinsam tystnad då jag typ aldrig har hört sången ;)

Bunnys på bordet: Bunnys= Vi, och vi skulle stå på stolarna och sjunga en sång som vi typ aldrig hört! Piiinsamt. 



Nu ska jag sova straxt är så seg.. Puss<3


Ps. Det kommer bilder från igår snarast ! :)

 

Satsa på håret

Dessa köpte jag idag, imorgon ska jag lägga i lite mer blont och hoppas på att nå ett lyckat resultat!!
Förberedde mig också för imorgon,  köpte en vit kjol och kanin öron =) jag hoppas ni förstår att jag ska på maskerad imorgon kväll =) Nu ska jag kila och titta på talang <3 PUSS

Torsdag

Idag hade vi ett redovisnings seminarium.. Som alltid så har jag svårt för att redovisa! och jag önskar att det kunde släppa..



När är chansen slut? / Mina närmsta vänner vet vad jag pratar om.   Nu ska jag titta på vänner, sedan måste jag diska ! =) PUSS <3

Sött resultat


Ordnade lite med bloggen nu och resultatet blev rätt fint tycker jag :) Lite romantiskt tema :)

Onsdag


Idag har jag varit i skolan och fått lite inspiration till min påbörjade B-uppsats.. Blir lätt att man fastnar och inte kommer någon vart känner jag. Idag har jag också fått ett erbjudande om lägenhet i Ryd i linköping.. En tvåa på 54 kvm som kostar 3900:- i månaden. Jag kan dock tänka mig att inte elen ingår i det priset vilket gör lägenheten lite dyrare än vad jag har råd med egentligen. Jag vill gärna ta lägenheten men får se hur det blir, jag ska titta på den i helgen :)

Jag har lite beslutångest också, jag vet inte riktigt om jag vill flytta till 100% MEN jag får se hur allting slutar.. Jag lär inte flytta om jag inte är helt säker. Nu ska jag snart lägga mig måste bara ta en dusch först.. Sov gott allesammans <3



Familje-kär


Min familj och jag har otroligt starka band och jag älskar min familj mer än allt annat! Jag vill gärna bo 5 minuter ifrån min familj när jag blir äldre (min bror bor granne med våran famlilj). Jag är nog lite udda för min ålder men jag är nästan hellre med min familj en fredag kväll än att gå ut eller sitta och små dricka och jag tycker att det är svårt att avgöra om jag vill åka utomlands med min familj eller vänner... Jag älskar att umgås med min familj och vill alltid behålla den kontakten. Min familj är inte bara min familj utan också mina bästa vänner! och ingen kommer kunna få mig att tappa denna kontakt med dem <3




KRETA -08


Denna bild är tagen av min lillesyster på markanden



Middag hemma på hotellet



Middag med den solbrända familjen<3




Nu ska jag ordna mig inför sängen<3 Sovgott.... Puss&Kärlek<33


Åker till Ebbsan!


Känner mig ensam :P Är faktiskt pigg fast att jag har jobbat hårt i nästan 12 timmar. Nu ska jag åka så det inte blir så sent ^^



Godnatt mina änglar <3

Jag och Elyn sjöng denna i 9.an, vad tiden går fort! <3


Mitt val till nästa termin !

Det blev att läsa Svenska i Linköping nästa år! Kanske man har förstått när jag talat om att jag vill flytta dit ;)
Men nu kanske ni hänger med igen <3

Lägenheten +Landet

Igår var jag och Daniel och tittade på lägenhet, jag tyckte om den måste jag säga. Skulle vilja måla om i köket och tapetsera i rummet. Lägenheten var inte så jätte stor men den var så mysig planlösning på. Ogillar den planlösningen jag har och hade.. Men får se hur det blir! har som sagt en egen lägenhet nu med en uppsägningstid på 3 månader :/ Men jag får se (:

Det var så underbart att sova ute på landet hos mina föräldrar, imorse sköt vi luftgevär och sköt pillbåge =) och jag klådde både lille brodern och Danne, Danne gav sig dock inte och stod och kämpa tills han klådde mig (räknas knappt). Nu ska jag torka mitt hår och invänta vännerna, vi ska vara hos Danne ikväll.. Nästan lite par-kväll om man bort ser från Henke som kommer utan flickan. Nu ska jag kila. Ha en underbar Lördag <3
Ps- Bilder kommer imorgon eller i veckan-Från landet :)

Kolla lägenhet i Linköping


Idag ska jag åka till Linköping vid 4 tiden, ska kolla på en lägenhet! Ska bli roligt och jag hoppas på att kunna flytta, men helst 1 augusti. Denna lägenhet har tillträde 1 Juni så jag får se om det ordnar sig :)




Är det någon som är intresserad av en 1.a i Linköping eller Norrköping över sommaren mellan 1 Juni- 1 Augusti så är det bara höra av sig, kan hyra ut i andra hand så jag slipper betala för 2 lägenheter i 2 månader.. 



Ikväll ska jag och Daniel till mina föräldrars land :) ska bli mysigt <3





Ha en underbar Fredag! Nu ska jag skriva lite uppsats :)


Jag ska ordna min blogg! Snart


Satt härom kvällen och pyssla med min blogg, men sedan blev jag så trött... Ska fortsätta när jag känner att jag har lite tid för det, det tar faktiskt lite tid att pyssla ihop något fint :) Just nu är den lite färg lös men det ska jag snart ordna :) Lite vår färger vore inte fel <3 

Onsdag


Idag har jag köpt biljett till Spring break! det ser jag fram emot faktiskt :) Lite mat, cider och självklart maskerad :)

Idag har jag även fått två erbjudanden på lägenheter, en i marielund här i Norrköping och en i Duvkulla i Linköping. Det som lockar mest är faktiskt Linköping, ABSOLUT inte pågrund av staden för jag älskar Norrköping oerhört mycket och ska självklart komma tillbaka när jag pluggat klart om 2 år :) Men det vore lite roligt med lite nytt :) Jag ska på visning i Linköping på Fredag Kl.18 och det ska bli intressant :)



Nu ska jag umgås med Ebba :) Ha en underbar kväll :) PUSS

Sista kursen detta år!


Idag började våran sista kurs denna termin och den verkar intressant! så om 9 veckor är mitt andra år avklarat och då är halva utbildningen gjord, ojoj vad tiden går fort :) Känns skönt.. 





Dating in the dark



Alltid lika intressant att se vilka som väljer att träffas efter programmet, ibland så visar det sig att utseendet har stor betydelse. Vet inte riktigt själv vart jag står i den frågan faktiskt.. Nu måste jag se slutet! :)  

PUSS !<3


Söndag


Det är inget roligt när man inte vet vad man vill, det är inget roligt när någonting blir dåligt som egentligen är bra. Vi står vid olika hållplatser i våra liv men kommer vi en dag hamna på samma? Att möjligtvis sitta vid en hållplats och vänta är ju ingenting någon vill? det är oftast väldigt jobbigt och tröttsamt, men är det jag som tänker för mycket? eller är det så det kommer att sluta? 


 





















Sommarkläder


Den svarta klänningen har jag redan fått och det blev en favorit, så nu har jag beställt lite mer kläder från Hm.se och det blev en likadan klänning fast leopardmönstrad, leopardmönstrad bikini och ett par kastanjfärgade skor som passar utmärkt till både fest och vardag i sommar :)   Vill köpa in ett par nya sommarskor med lite klack också som passar ännu bättre till festligatillfällen :)















Ha en underbar Fredag ! =)


En låt


Det är konstigt hur en låt kan bära med sig ett minne och en känsla så starkt.
Nu har jag börjat lyssna på Enya igen, hon var min favorit för lite mer än ett år sedan.. 





Enya- Only time <3


 








































Torsdag


Ännu en ny dag! Har städat och tittat på film. Nu måste jag göra några kompletteringarna jag har kvar! så imorgon blir det att vara ledig :) kommer kännas skönt! :)

Jag ska nog gå en promenad i stan när jag är klar :) ha en underbar dag  ! <3

Onsdag

Idag började dagen med ett seminarium, gick bra känns det som.. Fick lite kompletteringar på min KU-rapport som jag skrev förra veckan. Det är förståeligt då jag var så himla stressad förra veckan, jag jobbade och hade massor i skolan +att vi tränade så mycket som möjligt innan Saya! så tiden räckte inte riktigt till.. Denna vecka är däremot lugn vilket känns skönt :)
För ca 2 timmar sedan tränade jag och Daniel Jordan Work out ^^ sött att se honom köra!
För er som inte vet vad det är så är det en Träningsvideo som man kan ladda ner tror jag? jag fick den av en kompis :) Det är en väldigt rosa video med en tjej och en kille som står och gör olika övningar, otroligt jobbig faktiskt! men den gör nytta :)
vi ska börja köra så ofta som möjligt nu har vi lovat! :)
Nu ska jag fortsätta titta på Sandhamn, Sovgott <3

Feminino 2010- Vinnardansen!


Feminino 2010



Förstod ej Juryns motivering till att vi fick första pris då den var på spanska,
men vad jag har förstått i efterhand så berodde
det mycket på vår kvinnligthet och flört i dansen!

<3


Saya bilder


Förbereder oss inför final dansen :)  


Jag sminkar mig precis innan :)


SEGER


Vinnar tjejerna &Gio som är våran danslärare <3


Seger-FESTEN    <3





Dennis & Michelle


Bästa Saya någonsin! längtar redan till nästa <3




Feminino 2010



Jag älskar er tjejer! Såååå underbart :)


Vinnare feminino 2010


Helgen har varit underbar! Vi har tävlat i två kategorier och vi vann i Feminino! 1 Plats ! Wiiie! :) så underbart måste jag säga! Är sååå stolt över mina tjejer :) TACK för en lyckad helg ! :)

BKN <3



Jag kommer lägga upp bilder snarast ! ska åka nu till mina föräldrar och fira lite och äta påsk middag =)



RSS 2.0