Onsdag


Jag kom nyss hem från min praktik, det känns jätte bra :) Imorgon ska jag hålla i min första aktivitet denna period, ska bli spännande! Jag har aldrig gjort något tillsammans med 6-åringar förrut. Vi ska lyssna på rörelsesånger som jag har rörelser till =) Jag har så mycket idéer som jag vill göra tillsammans med barnen så jag har redan kommit på en idé till nästa vfu period innan vintern :) 


En rekommenderad bok till nyblivna föräldrar och till förskolelärare är Titta vad jag kan! Skriven av Ylva Ellneby :) En jätte bra och tydlig bok om barns utveckling  :) 

Nu ska jag titta på Andra avenyn på datorn, jag missade det igår för att jag satt och prata med älsklingen och glömde helt att det var :)  Take Care!   







Tisdag


Är så sjukt trött, ska bli skönt att få i sig lite mat och städa lite här hemma så man slipper tänka på det!!
Vid sex tiden ska jag möta Ida och gå ett varv på stan, jag ska förlänga mitt abonnemang och hoppas på att kunna få ut en mobil på det, min mobil är hel knas!

Jag har letat efter en större etta hur länge som helst men det är näst intill omöjligt att få tag i någon! Känner för att ha ett ordentligt kök och en bättre planlösning... Daniel väntar med att flytta hemifrån ordentligt tills han gått klart hans utbildning vilket är smart, så han ska bara flytta in halvt hos mig :) Vilket innebär att han har kläder och sådant här så han kan sova här lite mer eftersom vi bor en bit ifrån varandra<3


Nu ska jag laga lite mat :)
Puss&Kärlek.






Måndag

Inatt sov jag extremt dåligt, förstår inte varför jag har börjat tycka att det är svårt att sova ensam, önskar verkligen att älsklingen kunde vara här.

Idag var det första dagen på min Vfu, är super nöjd med allting, både min vägledare och med barnen. Härligt med sex åringar, de har verkligen energi och det är roligt att arbeta med dem. Ska bli spännande att hålla lektioner med dem :)   Ska promenera lite med Fia straxt och sedan ska jag läsa Lpo94, läroplanen för skolan.. Jag ska genomföra mitt arbete på Torsdag och då måste jag ha lagt upp en bra planering och kopplat det med läroplanen :) Tycker faktiskt att det är jätte roligt att plugga! Visst det finns sämre stunder men det är överlag roligt :)



Sov så gott! Det ska jag med försöka göra även om jag önskar att jag inte behövde sova ensam<3
Puss&Kärlek<3







Söndag


Norrköpings stadsmuseum.















och så hann vi njuta av en härlig höst dag...








Roligt :)


Var nyss på Make Up kurs med Ebba hos Ewa, sminket heter Mary Kay och är suveränt! Hudvården är också underbar och effektiv, idag blev det en sotnings make vilket blev jätte fint :)  

Nu ska jag straxt plugga lite och förbereda mig inför imorgon, jobbigt första dagen på Vfu:n då man inte känner någon ! Men det ska nog gå bra :)
Sov så gott! Puss&Kärlek


Kärleken har inga gränser

Daniel skrev nyss ett sms att kärleken har inga gränser, så han har nog vänt om och hämtat det jag velat ha ett tag nu, som ligger hemma hos honom!  Rart av honom !! Nu sitter jag och Hanna och tar en varsin öl, självklart lyssnar vi på MGMT som Hanna Älskar 8-) ... Bye bye !


Humöret


Jag har fruktansvärda humörsvägningar och har haft det senaste veckan, förstår inte vart de kommer ifrån. Kan ha lite med att göra att jag dragit ner på rökningen men känns inte riktitgt som det.. Kan bero på att jag börjat med humörpillrena :P som jag kallar dem! Är sjukt känslig mot hormoner.

Nu sitter jag bara och väntar på Hanna fortarande :P Hon är på ett möte och det verkar inte ha slutat än :P Känns lite ensamt, de flesta har jobbat och ska bara vara hemma ikväll och Michelle är i spanien och Sannah på Kryssning :P  Jag hoppas på att Hanna slutar snart :) Älsklingen är påväg också men vi har haft en liten tvist nu om att han har glömt en sak som jag vill ha och har bett han ta med det två gånger, men han glömde igen! Ska försöka strunta i det men vill verkligen ha det imorgon när jag har dansuppvisning ! 

Nu ska jag fortsätta gosa med Alfons och dricka lite god Öl, ensam 8-) haha. Det är väl bra att vara det ibland med :) Rensa tankarna lite :)    Ha en trevlig kväll! Puss&Kram !  









Fredag


Forskningsseminariumet gick bra tror jag, dock har jag inte lätt för att prata när man blir bedömd! Men gjorde så gott jag kunde :) Lät positivt när vi var klara och fick kritik.


Sedan vid lunch så shoppa jag lite, det blev lite annat än vad jag tänkt mig... Det blev två tjocktröjor och ett party Linne och "Jeans" leggings :) Nöjd med mina köp, det jag tänkte köpa var inte så fint när jag väl prova det..

Just nu sitter jag med Toning i håret och ska snart tvätta ur det och kolla på Idol :) Sedan kommer Hanna och möjligtvis Danne och hans kompisar som ska ut ! Får se om jag och Hanna också går ut :) Vore roligt!

Nu ska jag kila ! Puss&Kärlek<3




  Saknar min Daniel  jätte jätte mycket, träffades senast i Onsdagsmorse så ska bli kul att ses ikväll :) 
Är så In love :)




Natti Natti


Det gick bra på träningen idag, lite nervös inför lördag, för allting sitter inte riktigt som det ska :/ Men det ska nog gå bra! ;P Nu ska jag skriva några rader inför morgondagens uppgifter :) Sov gott !

Puss&Kärlek<3
   












Imorgon


Imorgon har jag seminarium, ska bli spännande och jobbigt. Då sitter man och diskuterar olika texter som vi har skrivit, vi är 3 grupper som skrivit en varsin text. Sedan lägger man fram för och nakdelar på vad en annan grupp har skrivit osv.  Vi har skrivit en Vetenskapligtext som handlar om Musik och våran grupp ska oppnonera på en grupp som har skrivit en text om rörelse, så nu måste jag läsa deras text och skriva några punkter om vad jag tyckte var bra och dåligt ! Men första ska jag gå ner till Tvättstugan och hänga upp den mörka tvätten och lägga i den ljusa :)     Ha det gott! :)  <3








Älskar


Vad innebär älska? Tänk dig att få höra att en person som du älskar, säga att hon/han älskar dig och någon vecka efter kommer den personen och säger att hon/han inte menade det, att det bara var ord gripna ur luften, skulle inte det göra dig rädd för att säga det igen till någon? Saker som händer i ens liv styr ens sätt att handla. Att aldrig få kärlek utan bara besvikelser kanske gör att man blir rädd för att älska? Att bli sårad är fruktansvärt, man vill ju verkligen kunna lita på en person igen och ge en fin människa en chans.

Men ibland är det inte alltid lätt att vara hel...även om man verkligen vill vara med en person så kan det nästintill göra för ont att tänka på att man kan gå miste om personen, vilket i sin tur kan leda till att man backar eller beter sig annorlunda... Detta är svårt och det finns nog inga rätta svar på hur man ska bete sig.  


Men en liten sak, var rädd om Kärleken.






 



Kväll


Nu är jag hemma från dansen, det gick bra idag! Har kommit på nästintill hela , måste dock träna imorgon med på eftermiddagen. Råkade ut för en liten olycka när vi dansade, vi dansar en dans som heter "Tobas", typ en "indian dans" När vi snurra fick jag en smäll i ansiktet utav pinnarna vi dansar med, så är lite blåröd under ögat nu, jag hoppas bara på att det inte blir värre :P

När jag var på stan med Ebba förrut så hitta jag två plagg som jag troligtvis ska köpa på fredag om jag inte hittar något annat fint innan dess, en blommig kjol i Svagafärger av Rosa och Lila på HM och en Svart Ballongklänning på GinaTricot :)   

  

  Just nu sitter jag bara och väntar på att min pojke ska ringa, så vi kan prata innan vi ska sova :)


Godnatt & Sovgott allesammans. PussochKärlek<3


 





Dans !


Snart ska jag träffa Ebba och gå lite på stan, vill köpa en ny klänning på Fredag och lite smycken.

Idag har jag varit ledig så det har blivit mycket tid framför datorn! :) Det ska bli skönt att få röra på sig snart, idag ska vi nämligen göra klart dansen helt tills på Lördag :) Klockan 18.45 ska vi dansa i Salsahuset i Norrköping (Ligger precis vid Grandhotell på Drottninggatan) Kom och titta  om ni inte har annat för er, det är kulturnatt här i Norrköping på Lördag så det händer ganska mycket just då :)


Nu ska jag ordna lite innan jag går, ha en fortsatt bra dag! det ska jag försöka ha :) Puss&Kram!



Saknar faktsikt min Älskling redan, fast att jag var med honom för imorse<3





Letat

 


Jag har letat efter en ny lägenhet nu ett bra tag! Jag skulle vilja ha lite större men ändå behålla den hyran jag har, vilket är svårt. Jag och Daniel har börjat prata lite om att kanske flytta ihop efter Jul och hitta en fin 2.a istället :) Men då kanske jag flyttar till Linköping, där har jag delade känslor.  Men just nu är det bara våra tankar :)

Nu ska jag börja planera Vfu uppgiften så jag inte skjuter upp det!






Ps. Jag är inne på min andra rökfria dag! Ska försöka på riktigt denna gång. Take Care !







 

 




 




Godmorgon !


Godmorgon! :) Nu är jag hemma hos Daniel och har precis ätit frukost :) Ska ta Campusbussen till Norrköping vid 8.20 och då blir det att sova när jag kommer hem är så trötter. Sedan måste jag ta tag i plugget och ordna inför VFU perioden och Seminariet på Fredag :)   Ha en bra dag! Puss&Kram !



 


 


Åsikter


Jag har tidigare skrivit om ämnet abort i min Blogg, då jag kolla på Andra Avenyn och blev väldigt berörd.
Jag har starka åsikter kring abort och tänkte bara nämna lite,

För abort: Våldtagen, läkarens misstag.
Mot abort: I dagens samhälle finns det Olika former av preventivmedel, Dagen efter piller och Kondom villket borde minska antalet Gravida. Anledningen till antalet oönskade graviditeter är att ungdomar inte tar något ansvar, vilket inte bebisen borde få lida av. Då tänker säkert många, I de tidigare veckorna är det ingen bebis, men i vecka 7:

Har barnet utvecklat både armar och ben och dess leder. Händerna och fötterna börjar ta sin form och fingrar och tår börjar nu att anläggas. Bebisen har ett hjärta vilket än sålänge är oproportioneligt stort, hjärnan fortsätter att växa och luftrörskanalerna till lungorna är nu synliga. Bebisens ögon börjar nu få pigment och ansiktet börjar snart få form. Bebisen har redan fått sin blindtarm och mjälte tillsammans med de första anlagen till magsäck. 

 Bebisen är ca 9-15 mm och väger Ca 1 gram.  (
http://www.blimamma.se/gravid-vecka-7.html)

Att göra abort i denna vecka tycker jag är fel och att man ens tillåter det att ske ännu längre in i utvecklingen är oförståligt.


10 veckor – Då är det inte längre ett embryo utan ett foster. Allt är nu färdigbildat och ska bara stå på tillväxt.

16-18 veckor – Nu ser fostret ut som en människa, man kan se vilket kön det är, musklerna är så pass utvecklade att man kan känna rörelser och hjärtljud kan avlyssnas. Man kan även välja att släcka detta påbörjade liv (förståligt?)

 Alla har sina åsikter vilket måste accepteras...

 


<3





Snart ska jag till Älsklingen :) Ska bara hoppa in i en dusch, Ha en fortsatt bra dag! <3


Dålig dag


Vaknade på fel sida idag igen, kändes som att jag inte hade sovit tillräckligt! Sjukt jobbigt, ska sova efter lunch är så trött.. Ha en bra dag ! <3


 


Man tror mer än vad som stämmer ibland..


Min syster berätta en sak som har fått mig att förstå att jag inte känner en viss person, som jag trodde att jag kände.



Är pigg fast ändå trött... Så nu måste jag försöka sova :)






Söndag


Igår hade vi riktigt trevligt ! Hoppas på att min bror är nöjd med kalaset =)





Söta <3





Jag och Daniel buda nyss på löshår, och vi vann! :P så hoppas på att personen är ärlig för det lät riktigt fint.
Nu ska jag straxt gå och lägga mig är väldigt trött. Sov så gott<3

Puss&Kärlek<3





Fredag

Den alkoholen, den alkoholen..

Hade riktigt trevligt igår!   En sak bara, som jag missade igår!  Drick vatten när du bastar :P





Arga leken






Nu ska jag städa och duscha för snart kommer Älsklingen<3
Puss&Kram<3




Fredag och helg =)


Godmorgon! Idag har jag tagit en underbar sovmorgon men måste plugga en liten stund innan jag ska hem till mina föräldrar, ska nämligen hämta de sista kartongerna som stått kvar i deras källare i flera månader :)
Älsklingen sov här i natt, så underbart:) Vi tittade på Idol och sedan blev det att bada skumbad med tända ljus, riktigt mysigt.. Han åkte imorse vid kvart i 7 till skolan men jag fick ligga kvar och fortsätta sova..

Ikväll ska jag till Ida och basta ska bli trevligt :) länge sedan vi umgicks faktiskt..

Nej nu måste jag duscha och plugga :) Puss&Kram !! 






 

Torsdag


Nu har jag rörelseverkstad, idag rör vi på oss ordentligt med olika lekar.. Imorse när jag vakna var jag så fruktansvärt trött och jag känner mig fortfarande hängig, tyvärr ska vi sitta kvar till 5 idag i skolan vilket kommer kännas hårt när man är så trött. Jag hoppas på att älsklingen kommer idag, jag känner verkligen att jag vill mysa och ta det lugnt med honom ikväll<3


Imorgon blir det Bastukväll med kompisarna från Universitetet, ska bli trevligt :)


Nu är det dags att springa tillbaka på lektion<3 Ha en underbar dag!


 


The one and only sambon jag har


Minns att jag la in en bild på min bebis när jag precis fått honom. Nu har han växt till sig lite....



Första gången jag såg honom såhär så trodde jag att han hade dött,
men så här ligger han när han känner sig trött, riktigt söt<3


Inte många 20 åringar som har kanin, men jag rädda denna lilla gosse från att bli avlivad och glad är jag för det för då slipper jag vara ensam om kvällarna, han är sällskapligare än vad man kan tro :)


Nu ska jag kolla på andra avenyn när jag lägger mig.
Puss&Kram<3

Saknar min Älskling.







Brunett






Nu ska jag till dansen, ska förska komma på en dans tills den 26 så vi måste verkligen jobba på det :)
Puss&Kram







Kväll..


Nu är jag hemma hos pojkvännen, var på stan förrut och byte ett par leggings som gått sönder :) och så hitta jag två par fina skor! Ett par var riktigt gulliga och de andra var lite mer attityd i. De som var lite söta är verkligen party och de andra kan jag använda på vardagen med (: Känns härligt med nya skor till helgens aktiviteter! Nu ska jag bädda ner mig med älsklingen som redan gått och lagt sig. Puss&Kram , Sov underbart<3







Måndag


Jag funderar väldigt mycket på vart jag ska börja träna, känner för Nautilus då man tränar allt både gym,pass och spinning vilket skulle vara roligt :) Jag hoppas på att komma igång denna vecka vore skönt :)

 

 


Detta är någonting jag måste köpa in, mina favorite partyskor har gått sönder, det blev lite för mycket party för dem... så dessa inköp vore bra.. Nu ska jag ta någonting att äta innan jag ska ner till stan.. Puss&Kram


 





En lugn söndag

Dagen började hemma hos Pojkvännen, vi ordnade ett nytt virusprogram på min dator vilket behövdes. Sedan lagade vi pannkakor vilket inte gick så bra till en början, men gott blev det tillslut. Vid 5 var jag på dansen där vi hade ett litet möte om kommande träningar, om en och en halv vecka ska vi ordna cirkelledargrupperna så det blir lite ordning :)

När jag kom hem så såg jag att mina föräldrar har varit här och lämnat plommon och äpplen från landet, gullit av dem <3 Jag ser fram emot helgen då det blir 25 års fest för min bror, brukar vara roligt att parta tillsammans med mina storebröder om de sköter sig vill säga ;)

Nu måste jag kolla igenom lite viktiga saker som har med skolan att göra, lite irriterad över att det är så mycket att läsa just nu... Men som jag hela tiden har tänkt under utbildningen, villl man så kan man....



Till min Älskling, jag tänker på dig både natt och dag hoppas på att få en ledig lucka i veckan så vi kan ses<3

Godnatt Puss&kärlek<3

 


 

 

 

 

 

 


Helgen



Jag hade så otroligt roligt i fredags, innan vi gick ut så var vi hemma hos mig vilket inte var jätte roligt då man fick hålla koll och städa varannan minut. Men däremot hade jag riktigt roligt ute :) Det blev jag och några dans vänner och några gamla vänner, sedan kom Daniel och 4 av hans vänner också, måste säga att den karln är en bra karl då han är så hjälpsam när jag har fest.

Tack mina tjejer för en underbar Fredag kväll<3


Igår var jag och Daniel hos hans Moster riktigt skönt att umgås, äta god mat och ta det lugnt, när vi kom hem så var jag otroligt trött så det blev en lugn mysig kväll tillsammans <3 Nu ska jag kila och kolla på reprisen av Idol ... Take care <3



 

 


Torsdag


Nu har jag precis ätit ris och currygryta !Riktigt smarigt, men blev verkligen proppmätt ! 
Imorse ville jag verkligen inte gå upp var så himla trött och nu håller jag på och tvättar (: känner mig lite piggare nu. Imorgon ska jag träffa några tjejkompisar som jag inte träffat på länge (: och så kommer älsklingen ! <3

Saknar honom varje minut, jag är lycklig som har en så underbar pojkvän <3




Nu måste jag hänga tvätten, Puss&kärlek<3



 

 

 

 


Älsklingen | Skolan


Igår åkte jag till Linköping där jag träffade min älskling, alltid lika härligt att vara i hans närhet! Dock hade vi små diskutioner som ledde till ännu mer kärlek, då jag visa att jag verkligen vill ha honom. Saknar honom redan och det känns så underbart i kroppen när jag tänker på honom<3





 

Nu har vi haft musikredovisning, gick utmärkt kände jag, kanske några missar men helheten blev bättre än vad jag tänkte mig (:

Jag ringde min hyresvärd nyss och bad honom kolla på mitt golv som är lite sönder, han skulle gå in med huvudnyckeln vilket är lite pinsamt då det är rätt stökigt :P Men men hoppas han har förståelse för att man inte alltid orkar städa.. Hade faktiskt tänkt göra det idag när jag kommit hem från skolan..


Nu måste jag tillbaka till Musiken, Puss&massvis med kärlek<3


 





Helgen

Helgen har varit jätte härlig, I Fredags blev det 20-års fest hos Carro, det var riktigt roligt att vara vi tjejer med Middag och prat. Sedan blev det utgång till otten där jag träffa min älskling, en lyckad kväll (: Daniels vänner sov här vilket var lite mysigt, dock fick Sebbe sova på golvet vilket vi upptäckte på morgonen ;P

Igår var jag och Daniel på landet där vi hade kräftskiva tillsammans med min familj, riktgit avslappnande och roligt.. Kändes skönt att träffa familjen som jag tyvärr typ aldrig gör :(  Den 19.de blir det 25 års fest för min bror det brukar bli riktigt party tillsammans med dem, så jag och Daniel ska dit då hoppas bara på att mina bröder dricker lagom mycket denna gång :) 

Nu ska jag snart sova, här är två bilder från igår.. En på upplägget av kräftorna som jag absolut inte åt och en på min brors dotter :)




Världens sötaste flicka<3






Godnatt, dröm sött!


Känns jobbigt att se detta, längtar tillbaka!

Florist 05-08 <3 <3














Jag saknar mina tjejer så himla mycket! Det känns så himla tråkigt att vi ska bo så långt ifrån varandra, skolan var jobbig men tiden tillsammans var underbar!


 


Fredag!


Nu har jag dramaverkstad! (: trevligt en fredags eftermiddag. Dock slutar jag 5 vilket inte är lika roligt...
Ikväll blir det 20 års fest för carro (: ska bli roligt ! =)


Nu är jag brunett, ljus kopparblond heter färgen, men blond vet jag inte om jag kan kalla det (: Är iallafall nöjd med resultatet nu efter omständigheterna. Nu måste jag springa tillbaka på lektionen. Take Care!

Puss&Kärlek.


 


Äntligen !


Blev klar tio i tre ;P texten skulle vara inne senast tre (: så jag hann gott och väl. Men ska aldrig mer göra om detta, kände mig så stressad. 

Igår var jag med min älskling i Linköping och gick lite på stan och tog en öl. Alltid lika mysigt, tråkigt när vi skulle åka ifrån varandra bara ville sova brevid honom,  men jag hade så mycket att göra i skolan idag så kände för att sova hemma! Inatt hade han blivit jätte hostig och jag som precis har börjat må bättre, hoppas inte att det håller i sig för då tar det aldrig slut då smittar vi varandra fram och tillbaka ;) 


Ikväll ska jag till dansen det var ett tag sedan jag var där! ska bli roligt ! :) 






En liten sak till, ni som känner mig om ni vill får ni hjälpa mig med ett beslut, jag funderar på att bli lite mörkare till hösten? Dum idé ? 


 



 


En bild från Gröna lund



("Lustigahuset")

Mamma, Syster & Jag !

Mamma ser helt chockad ut, kan dock säga att denna spegel var bra!  ;)


 


Dramaverkstad


Nu har jag rast och väntar på ett mail om vart man kan hämta tentan, har inte fått det ännu men hoppas på att få det snart !

Jag mår fortfarande dåligt men inte lika som igår, känner mig oerhört svag och yslig men måste vara här för jag vill inte behöva ta igen det !  Jag slutar vid tolv och då blir det att gå hem och laga lite mat och ta det lugnt! Imorgon har jag dans vilket jag verkligen måste gå på, för jag har haft en lång paus i sommar. Jag har hört att vi ska göra en ny Tobas dans till Kulturnatten vilket jag verkligen vill vara med på! Jag älskar Tobas och Tobasdräkterna.


I helgen ska vi ha kräftskiva på landet om vädret tillåter! Ska bli riktigt mysigt och älsklingen ska självklart följa med<3



En riktigt gammal stuga, som har sin charm.



Familjen är unik, men det är det som gör att jag älskar dem så mycket! (Pappa)




Nu måste jag åter gå, ska hinna äta en knäcke innan vi börjar igen (: Puss&kram! 






 

RSS 2.0