Texterna



Växjö!- Encuentro



Godkväll allesammans! ^^ Nu sitter jag och försöker få i mig lite protein då jag har känt mig trött, yr och svag ett tag!

Imorgon ska jag och Michelle åka vid 13.00 till Växjö, det blir dans, party och mycket mer! Vi ska på Encuentro som är en annordnad "fest" för de som dansar i en boliviansk förening i Sverige! 12.00 På lördag ska vi dansa karneval i Växjö sedan blir det fest på kvällen! Det är blir alltid mycket dans och umgänget är underbart! Jag hoppas ni får en toppen helg för det ska jag och Michelle ha iaf! (:



Tobas



Caporales



(Hittade en gammal bild på mig och Michelle, ursäkta snyggheten
^^)


Godnatt <3

Första veckan!


Denna vecka jobbar jag inte, dock sitter jag i skolan nu och har försökt att plugga så gott jag kan! Går segt när man inte gjort det på flera veckor! Jag har kommit en bit iaf, det ända jag ska göra nu är att fylla på så att jag kommer upp i exakt antal sidor. De saker som blev fel förut är nu rättade och nu måste jag bara hitta den där skrivarkänslan i fingrarna! ^^


Igår var jag ute i Vånga med Elyn och Max hos Emelie, jag red hennes ardenner inne i en haga! Det var riktigt underbart, en sak kan jag säga er att rider man inte på länge så tappar man en del. Jag har ridit 2 ggr sedan jag var 17 år gammal (innan dess var det 3-4 ggr i veckan, ibland mer!), jag var lite osäker när det gällde träns, borstning m.m! Men kommer man igång igen så kommer nog allt tillbaka och jag måste säga att jag verkligen älskar att rida! Så underbart:) Idag har jag världens träningsvärk och detta är på grund av att ridmusklerna inte används särskilt mycket annars, så när man väl sätter sig på en häst så får de arbeta otroligt mycket!
Roligt+ bra träning= Perfekt! :) 


Nu ska jag åka hem och äta, sedan kanske det blir Mjölby ikväll? Elyn bjöd dit mig, tydligen grillkväll? lät mysigt :)


Ha en fortsatt bra dag! <3


Min födelsedag 24/7 !

Jag firade min födelsedag med mina tjejer och det började lugnt till en början. Jag hade köpt vattenmelon, honungsmelon, gurka, morötter och en riktigt god dip! Först blev det lite vin, presenter och sedan slutade det med att vi körde ett kortspel med en massvis med frågor och uppgifter som vi skulle genomföra! Det blev en riktigt lyckad kväll, så ett stort tack till mina tjejer! :)





(En uppgift i spelet)


Dagen efter handlade jag och Vicy mat och godis och tittade på Yrrol! (: Trevligt Trevligt!


På söndagskvällen kom familjen och firade mig, det var riktigt trevligt! (: Tack till er också för ett fint kalas! :)



Nu ska jag plugga om det går? hittar inte vilket kapitel jag ska ha! :-/


PUSS

Sista veckan på jobbet !

 De senaste veckorna har jag inte skrivit så mycket som jag vanligtvis gör, det beror på att min vardag inte är så händelsetik just nu! Jag jobbar, plockar i lägenheten och vilar! :P Denna vecka är den sista på jobbet, ska bli så skönt att vara ledig från jobbet och nästa vecka är jag förhoppningsvis klar med kompletteringarna i skolan och får känna mig helt ledig! ^^ 


Nu ska jag kila tänkte jag, denna låt hittade jag när jag sorterade min skivor! Det är en av mina favoriter sedan en lång tid tillbaka! (: Jag har även lyckats se dem live då Evanescence var på Hultsfred-07! Det var en känsla jag aldrig glömmer! :)

 



Godnatt<3


Liseberg


Igår var jag, min syster och hennes Pojkvän Erik och hans tvillingbror Rikard på Liseberg! Det var riktigt roligt faktiskt, jag älskar verkligen att åka karuseller! =) så underbar magkänsla!

Vi åkte flumride och den bjöd på mycket skratt kan jag lova, vi kallar den "stocken"! När jag satt längst fram så blev det som en kanon våg som svepte över hela mig! det gick att vrida ur mina kläder efter och folk som tittade skrattade åt oss :P

Tack min systeryster för en rolig dag och tack Erik och Rikard! :)











 

Lägenheten



Hallen - Unikdekor.se



Soffan är jag super nöjd med! Vardagsrumsbord ska inhandlas imorgon
tillsammans med min mamsen! :)



Hjärtat i lägenheten! <3 Dock är allt inte iordning runt omkring! ^^



Nu ska jag äta och duscha strax! :) Ha en underbar kväll! :)


Har mycket i mina tankar


Jag har inte lagt ner så mycket tid på att blogga de senaste dagarna.. Jag har mycket annat i mina tankar som tar tid.



Idag har jag varit i Valdermarsvik och dansat vilket var riktigt jobbigt i denna värme, men samtidigt roligt :)
Igår åkte vi till Ankarsrum utanför Västervik, det var trubadurkväll där igår vilket var riktigt mysigt :) Sedan åkte vi med några in till Västervik där det slutade med att vi inte kunde följa med ut för att min syster inte har åldern inne ;) men det var bra för vi behövde sova skapligt med tankte på att vi skulle dansa idag :) Vi sov i mina föräldrars sommarstuga i valdermarsvik och jag höll mig nykter för att vi skulle kunna ta oss hem :)


Ikväll har jag varit hos Milena i dansgruppen och spelat Vollyboll och några grillade, riktigt härligt med sommaren! :) Nu är jag riktigt trött och ska strax sova för natten! men jag tänkte bjuda på en underbar låt innan det är sovdags! :) Godnatt och dröm sött allesammans<3



Collide


Livet


När man jobbar så har man så mycket tid att tänka.. Idag har jag kommit fram till en del viktiga saker i livet. Jag har alltid längtat efter att få barn och har velat ha det de senaste 2 åren, men idag kom jag fram till att jag fokuserar på fel saker i mitt liv! Jag måste lära mig att leva i nuet och de jag tänkte på idag har jag verkligen lärt mig något av. Att ta dagen som den kommer och leva varje dag som att det vore den sista! Allting tar sin tid och att gå och längta gör att man går miste om tiden som är nu.










Förstår du mina tankar och vad jag vill förändra..


En andra chans


Alla människor en värda en andra chans... man brukar säga att det är lätt att vara efterklok!





Imorgon ska jag, min syster och Mamma se Eclipse -(Twilight)!.. Kl 18.15!! det ser jag fram emot så otroligt mycket! Mer får ni veta efter, men jag lovar att inte avslöja någonting för er som inte har sett den men en kommentar kan jag absolut ge =) Pusss, Sov gott! <3

RSS 2.0