Måndag


Nu är det fullt upp i skolan! Tenta på 7,5 hp nästa torsdag! Ska bli spännande men känns dock inte helt bra ännu..
Imorgon ska jag vikariera på förskolan som jag vikarierat på tidigare från 11:00-15:15, alltid lika roligt :) 
Min dag idag har iaf varit mycket bra! Dock har jag fått huvudvärk varenda gång jag ställt mig upp, någon som vet vad det kan bero på?

& är det någon som vet vart man kan köpa ett varmt pannband som är antingen är grått/svart/plommon eller svag-rosa? Skulle behövas! =) någonting som jag skulle behöva också är termobyxor och riktiga vinterskor då det är kallt att vara ute med barnen på förskolan!   


Nu ska jag diska(alltid lika roligt) och sedan ska jag bädda ner mig! :) Sov gott allesammans, Puss&Kärlek till er.


Stanna upp och se mig omkring


Jag borde stanna upp och ta tillvara på min tid
jag vet att tiden den går fort men det är ändå det jag vill
 
Jag längtar alltid framåt och glömmer allt omkring
jag ser vissa saker som bättre och precis vad jag vill

Jag kanske borde stanna till och se mitt liv här och nu
men det enda som jag känner är att jag vill göra något som skiljer sig från det liv jag lever nu 
 
Jag vet att jag är ung och att tiden den går fort
jag borde stanna upp och se mig omkring... 

/Belinda




Tjejhelg! Kalas och återträff


Uppvärmning inför kvällen ;)


Louise 21år! - Mysig middag med tjejerna<3



I helgen har Andrea varit här och hälsat på! Det har varit riktigt roligt och mysigt :) kvällen igår slutade galet i en taxi påväg hem 06:30! Riktigt bra helg! :)


VFU


Nu är jag ute på VFU igen =) Imorgon har eleverna studiedag och vi ska ha lite möte, vi skulle prata om de Individuella utvecklingsplanerna och läroplanen om jag förstått rätt! Kan bli intressant! :)


Ikväll hoppas jag att jag får träffa min Patrik för resten av veckan är oerhört fullbokad för min del, och för hans del också tror jag? Nu ska jag dammsuga, diska och ordna matlåda. Ha en myspys kväll i kylan och snön <3 


Måndag


Idag är det den 15 November vilket betyder att jag och min kära pojkvän har varit tillsammans i en månad idag, känns bra må jag säga :)



Idag har jag köpt present åt min moder, blev lite sugen på att köpa en själv måste jag säga. Jag kan dock inte avslöja något. Idag hämtade jag böckerna jag beställt också, Barnens versbok och Kärlek och uppror, två mycket fina böcker med dikter och verser :) ( Finns med bland vår litteratur i skolan, men jag kommer ha nytta av dem sedan också (: )




Nu ska jag läsa Shoolen skriven av Douglas Foley, den verkar riktigt bra faktiskt! :)






Ha en fortsatt underbar måndag, min kommer bli mycket lugn och skön. Det blir att läsa nu, sedan funderar jag på att baka bröd.. Otroligt gott med hembakat bröd ^^




Från ena dagen till den andra..


Jag förstår ingenting, känns verkligen inte bra för tillfället.
Lite ledsen över att personer inte behandlar andra så som de själva vill bli behandlade, det är iaf mitt motto(fler personer borde ha det som motto).


Jag är en sådan person som inte kan slappna av(näst intill inte sova) om någonting tynger mina axlar. Tyvärr är det så just nu och jag vill verkligen lösa det innan jag ska sova, för imorgon ska jag jobba på en förskola, vilket jag ser fram emot jätte mycket och jag vill verkligen sova bra i natt..



Vacker..

Du är vacker när du blundar
du är vacker när du ler
du är vacker
du är den enda jag ser





Känslor

Att visa kärlek



Olika språk

För att vår partner ska känna att vi älskar honom/henne måste vi kommunicera kärlek på ett sätt som denne förstår. Det är inte självklart att alla sätt att visa kärlek förstås av alla människor. Den ena maken kan känna sig oälskad trots att den andre verkligen anstränger sig för att visa kärlek. Gary Chapman skriver i sin bok "kärlekens fem språk" att det helt enkelt beror på att vi talar olika kärleksspråk. Han beskriver fem huvudspråk och menar att alla känner igen sig i någon eller några utav dessa även om det kan finnas vissa "dialektala" skillnader inom språken. De fem är: ord och komplimanger, tid för varandra, gåvor, tjänster och fysisk beröring. Många kan säkert uppleva att alla språken är värdefulla och kommunicerar kärlek, men man har vanligtvis ett eller två som är ens huvudspråk. Detta huvudspråk är det språk som, om man plockar bort det, får oss att känna oss avvisade och oälskade. Vi tar ett exempel för att förklara
    Linda: Ett av mina två huvudspråk är fysisk beröring. Jag är beroende av att Filippus bekräftar mig ex. genom kramar och kyssar för att jag ska känna att han älskar mig....





Gryta


Igår åt jag kött.. Patriks vän Joakim bjöd mig och Patrik på "vilt"gryta, minns inte riktigt vad den hette. Det var iaf hjort och annat gott i den. Känns okej, men att tillaga detta själv kommer nog dröja lång tid. Men är oerhört tacksam när folk hjälper mig att komma igång att äta! :)





Idag ska jag plugga en heldel, sedan ska jag jobba 16-20 på stadiumlagret :) Tackar min broder för jobbet!




Ha en bra dag! :)


Älskar er mina tjejor! Saknar dig Michelle!




- Sannah, Ida och Belinda(jag) på trappan, Springbreak!




Belinda och Michelle i Växsjö! Encuentro.. Saknar dig så mycket gumman! Kom hem<3
(Michelle bor i Spaninen nu sedan 2 månader tillbaka tillsammans med en kille som hon lyckades träffa på sin "semetser".. underbart för dig gumman! Men g*d vad jag saknar dig! )





Jag och Sannah på midsommar! svenska-svensk-svensk midsommar! så vackert! :)


RSS 2.0