Sista dagen på jobbet | Helg

Idag var min sista dag på jobbet  ! Känns bra men ändå tråkigt, har roligt ihop med arbetskamraterna ! (: Nu sitter jag i mjölby och min älskade Daniel ! Grabbarna spelar spel och jag väntar på att Elyn ska komma <3 Har funderat mycket över att bli fadder och jag jag känner att jag inte har tid med detta, absolut inte innan tentan ! Och de har lagt allting dagen innan, dvs Sista utbildningen och fadderkickoffen! Jag vill inte missa fadderkickoffen med tanke på att jag inte känner särskilt många och utbildningen är obligatorisk men det passar inte så bra så tätt inpå min tenta som har så stor betydelse. Ledsen för det men jag kommer ändå att vara närvarande så ofta jag kan !
Jag vet att jag ska till gripen i vilket fall (:


 


Puss&Kärlek .





20 årsfest!















Tack för en riktigt lyckad kväll! <3







20 års fest!

Igår hade jag min tjugoårs fest, ska ordna lite med bilder snarast! Dagen var toppen, det började lite stressigt men jag är så nöjd med allting! Är tacksam för vad alla mina vänner gjorde för mig<33  och min älskling gjorde dagen fullbordad genom att vara så underbar och hjälpsam <3 

Idag hade jag kalas med släkten, riktigt trevligt och alla presenter var väl behövda och bra (:  Tack ska ni alla ha <3 



Nu är jag i mjölby hos Elyn och Max med Daniel... Skönt att ta det lugnt men trevligt att umgås lite också :) 

Har ett litet problem, jag är så himla uppåt och vill hela tiden göra saker när jag väl är ledig, hoppas inte min pojke tar allt för illa upp när han är trött. !  Tycker om dig galet mycket ska du veta !


Nu ska vi åka hemåt och sova!  Nu börjar t.om jag bli trött  !




Ps. Mitt internet är ur funktion för tillfället, det är anledningen till att jag inte skrivit något sista veckan! 


Puss och Kärlek<3








Onsdag

Denna dag har varit bra, har dock varit väldigt trött så har sovit massor efter jobbet vilket jag tycker är så underbart! :)
Det har regnat jätte mycket idag, lite mysigt men mindre mysigt att behöva vara ute då för att ta sig till dansen. 

Nu har jag hängt all tvätt, diskat och duschat, så nu sitter jag och kollar på om det finns löshår till bra pris någonstans och om det finns någon fin festklänning tills jag fyller år, men har inte hittat något än :( kanske blir att köpa
någon på stan om jag inte väljer att ha någon jag redan har (:


Nu ska jag sova, längtar lite tills imorgon då jag möjligtvis får träffa min godbit  (: ska bli mysigt! Ha de fint,
Puss&Kärlek<3  






Pss.

Någon som kan en bra sida för fina klänningar får ni gärna tipsa mig om det, dessa sidor har jag redan kollat på (Nelly,se , asos.com , ellos.se , halens.se , bubbleroom.se  )



Onsdag

Nu är det dags att åka till jobbet! Har precis ätit frukost, ibland önskar jag att man kunde göra så alla dagar såg helt olika ut, känns långdraget detta.. Jag längtar lite tills jag fyller år (: Jag fick ledigt vilket känns jätte bra! Jag ska nog passa på att åka hem till mina föräldrar då:)

Ha en bra dag allesammans <3





Jag saknar min pojke <3





Helgen &Måndag..

I fredags åkte vi till Vis! Det var trevligt men riktigt fylleaktigt då stämingen blev butter en stund! Men det var riktigt trevligt om man ska se på helheten! (:
I lördags blev det bara en massa mys och film tittande då vi var riktigt slitna. Vi gick en kvällspromenad i parken där jag fann en hinderbana, roligt när man kom på hur man skulle göra, sedan blev det bara att gå hem och njuta av sällskapet! Söndagen var riktigt slapp den med, fast jag hade tvätttid så det det blev att springa upp och ner medans vi kollade på en film med Robert Gustavsson! Det kändes riktgit tråkigt när pojken skulle åka hem igen på kvällen! Så jag höll mig enbart  ifrån honom till idag då jag åkte hem till honom i Mjölby, myspys att vara tillsammans <3




Nu ska jag sova! Puss&Kärlek<3





Onsdag

Jag har haft en bra dag på jobbet, men en otursdag hemma! Jag skulle hämta ett litet bord att ha brevid sängen och skulle bära den sista biten påväg hem... Men, bordsskivan emellan var lös så den ramlade ner på min stortå från midjehöjd! Fick såå ont så jag trodde att den var bruten, har legat med frusna grönsaker i en påse och en blöt handduk länge nu, jag har inte lika ont nu längre, men det pulserar fortfarande och det ömar så att gå är riktigt oskönt. Jag hoppas på att det är bättre imorgon får då ska jag upp till jobbet igen! (:

Daniel kanske kommer imorgon och sover här, vore så mysigt så jag hoppas han får ledigt på fredag, och efter jobbet på fredagen då bär det möjligtvis av till visfestivalen i Västervik!  ^^ 


En liten sak till,  Jag har hittat en soffa på Ikea som jag kanske vill ha, Tylösand!  Fast jag ska bara ha en del och möjligtvis bygga på den sedan när jag flyttar till något större, jag måste åka till Ikea och titta lite när jag fått pengar! - En fråga om färg på soffan, Vit, Naturvit, Brun eller svart?


Nu ska jag sova! Puss&kärlek<3





Tisdag


Har haft en bra dag på jobbet och har hunnit med att titta på Vicys nya lägenhet idag! Jag är så sugen på att inreda min lägenhet ordentligt just nu ! Jag köper små saker hela tiden så jag är på gång :P Imorgon ska jag åka och kolla på en soffa och se vad priserna ligger på :)


Ska sova nu . Puss&Kärlek<3







Tycker om dig Daniel<3






Födelsedagen



Måndagsbarn får fagert skinn
Tisdagsbarn på älsklings sinn.
Onsdagsbarn får lätt att le
Torsdagsbarn får mycket se.
Fredagsbarn får rikedom och lycka
Lördagsbarn får möda trycka.
Söndagsbarn får alltid lycka.








Helgen


I fredags åkte jag och Daniel ut till mina föräldrars land. Har inte varit där sedan de började renovera. Det var riktigt mysigt och rummet vi sov i föll i min smak, ljus ljus rosa och vitt .I lördags dansade jag karneval det gick bra men det var riktigt jobbigt, skulle vilja umgås mer med mina tjejer och killar i dansen!

Lördagskvällen slutade med lite fest i Mjölby och att jag inte är på fri fot längre (A), kanske kom plötsligt men vi har träffats till och från ett tag och nu känns det riktigt bra! Det är nog en kille jag ska vara riktigt rädd om, finare människa får man leta efter. Nu har vi precis duschat och ska titta på film, The Hangover^^ Har hört att den ska vara rolig. 




Enbart 19 dagar kvar tills jag fyller år! Jag hoppas på att hitta en lokal nu i veckan så jag får partaja med mina kära vänner på min 20 årsdag!! 

Puss&Kärlek<3





Torsdags kväll + Helg.

Nu ska jag åka till landet, det ska bli riktigt trevligt ! har dock väldigt brottom nu så ska bara skriva några få ord. Igår hade jag, fia och Hanna lite tjejkväll ! Det var så roligt faktiskt, jag älskar dig Hanna jag vill att du ska veta det ! Vi dansade i bikini och drack lite rödvin, men jag skulle ju jobba idag så det blev att lägga sig skapligt! Nu måste jag kila, ha en bra helg !

Puss&Kärlek.






Torsdag

Jag började dagen vid 04.30, åt lite frukost och sedan började jag jobba 06.00 ! Dagen gick fort vilket var väldigt skönt! Nu ska jag äta nudlar (A) sedan ska jag ner på stan och möta Ebba. Ska titta för framtiden då jag får pengar ^^  Jag är så sugen på att köpa kläder och inreda just nu, lite synd att man är så begränsad för tillfället!
´
Vill be om ursäkt till en vän till mig! Jag kan vara rätt bitsk nu när jag slutat röka och när jag inte sover
så värst mycket! ^^ Men jag älskar dig det vet du !
 

Ikväll blir det troligtvis en till hudvårds kurs med fru.Josefsson, det är roligt att jag har så många vänner som känner sig intresserade av det! Jag har iaf lärt mig en heldel av de kurserna! (: 

Puss&kärlek<3





RSS 2.0