Viljan är inte alltid starkast


Jag har tagit några trappsteg, jag är glad över det trappsteg jag står på nu. Men djup inne tar det emot,
någonting vill gå neråt i trappan. 





Denna veckans VFU är nu slut, mina sista två dagar är nästa vecka!  <3<3<3

Jag ska hoppa in i en dusch snart och sedan bara ta det lugnt och mysa.





Jag hade besök i helgen, men frågan är om vi är på samma nivå?  | 





Imorgon ska jag hem till familjen! Ska bli trevligt, lite god mat och "lugnt" sällskap!

Godnatt, Puss&Kärlek<3

Lättare sagt än gjort



Att få något gjort!
På torsdag får jag besök och vi ska nog kunna ha riktigt trevligt ! Ha de gott<3

Andra avenyn

Jag tittar på andra avenyn nu, sorligt avsnitt då Ulla berättar sin hemlighet och gripande då det är så många tjejer som väljer att göra abort  !







Om vissa bara kunde

Fredag


Det var jätte roligt! MEN det blev för mycket.. Jag hade tänkt en cider och lite vin, men så blev det inte. Det är lätt när de bjuds.. Jag hade riktigt roligt men munnen gick verkligen i ett på mig, jag var aldrig tyst och vad som sades skulle vara intressant att veta.

Dumt nog ringde jag Herr J två gånger och skickade ett jätte långt sms, där jag skrev det jag alltid skriver när jag är inte är på topp! Jag hoppas han har överseende med vilken tid det skickades! Men om jag ska se på hur kvällen var så var det riktigt trevligt!




Lördag:

Jag vaknade med sådan ångest så jag visste inte vad jag skulle göra. Hädan efter blir det inte mkt alkohol för min del <3

Saya09 !



Kärlek!

Vår- Ida till Norrköping igen

Nu ska jag gå ut och gå en vårpromenad med en vän till mig, så härligt med detta väder !






Ida kom hem idag! Vi ska gå ut ikväll ska bli trevligt! Har faktiskt saknat henne och det ska bli roligt att gå till trappan nästa helg också, har sett fram emot det!  <3



Ibland funderar jag över vad jag egentligen styr med och hur jag egentligen tänker..

Den 22 maj kommer Daniels mor och far hit, vi ska ha en sminkkurs tillsammans med hans mamma, ska bli roligt att träffa dem igen! Jag hoppas att det kommer kännas bra eftersom att det är som det är <3 


Pussar&Massvis med kärlek. 

Saya09!


På Fredagen var allting perfekt, vi kom till final i alla kategorier! Så vi var så himla galna och glada! 
På lördagen gick dansen också perfekt, men det var hårt och många bra grupper så vi blev nöjda med att vara bland de 7 bästa av 17! Vi fick tyvärr ingen placering i Feminino men kom på första plats i Pareja! Enormt bra Saya, det blev efterfest så jag gick och la mig straxt efter sex på söndags morgonen, det blev riktigt hårt men roligt! 

Lyckad Saya Tjejer! Älskar er!





Sov gott! Puss&Kärlek
 

Saya09!

Vi åker klockan 20.00, jag har precis duschat o ska packa klart allt o så bär det av ! ska bli så roligt! Resultatet kommer på söndag och förhoppningsvis blir det ett glädjande resultat!  Huvudsaken är att vi ska ha väldigt roligt ! Glad påsk! <3




Puss&Kärlek!

Drömma

I natt sov jag väldigt oroligt, jag drömde en så verklig dröm! och om samma sak som mina drömmar har handlat om de senaste 3 månaderna men denna gång kändes det som att jag var vaken, obehagliga drömmar! När jag vaknar upp är jag ofta väldigt berörd. Jag förstår inte vad drömmar betyder, eller om de betyder något?


Idag har jag jobbat hos min mor och nu ska jag åka hem o hämta en luftmadrass till i helgen och sedan blir det dansträning! Vi åker på Torsdag! Ska bli kul och jag längtar väldigt mycket till den 25.e också! :) Nu måste jag åka!
Puss&kärlek.



En sista:
Vad är det jag egentligen söker


Tyvärr

att man ska tappa förtroendet för människor. Jag vet att mina närmsta finns om jag behöver dem, men jag vill att det alltid ska finnas! Jag blev lite ledsen när jag såg mina barndomsvän idag, har jag någon gång älskat en person så slutar jag icke göra det! Orden "Jag älskar dig" är i mina ögon väldigt betydelsefulla!  Jag känner mig en anning tom efter kvällens utgång, känns som att mitt liv är Campus, vilket jag trivs med för mesta del med..Plugga&Trappan! Och dans Och sova!

Nu ska jag sova, jag somnar nästintill här! Puss&kärlek!!

Vår

Våren var här idag och lika så vårkänslorna! Jag hoppas solen stannar hos oss nu.
Allting gick så fort kan jag känna men jag vill fortsätta, det är allt jag kan säga. 
Imorgon ska jag köpa spring break biljett! pirattema igen, yeah! Ska sova nu, Godnatt!


Puss&kärlek.

RSS 2.0