Beställt vårkläder!


Nu har jag beställt de första vårkläderna! :) Jag längtar till värmen! ^^


Marinblå och vit klänning 199:-


Korallfärgad, kort modell. 79,90:-


Ljusrosa klänning, erbjudande 49,90:-


Sandal 99:-


Push Up BH, Klarblå. 129:-

Hotpants, klarblå. 79,90:-

Nyår!


Imorgon åker jag till Jönköping! Jag ska träffa Patrik och så jag ska få träffa hans bror för första gången, det ska bli roligt! :)

 
( Vimmelbild från hösten -10 )


Idag har jag varit och simmat med min syster och nu ska jag packa och städa lite här hemma! Ikväll ska jag titta på en serie som jag följer på svt-play! "våra vänners liv" jag är inte helt säker på att det heter så, men något liknande iaf ^^ Nu ska jag se avsnitt 9, sedan är det bara ett avsnitt kvar, jag kanske hinner se båda ikväll? :)


Ni får ha en underbar nyårsafton! Jag ser fram emot morgondagen! :)


Godnatt <3

Denna låt för en verkligen att vilja röra på höfterna!


Tatuering


All min kärlek
till familjen


Funderar på den? (i skrivstil)


Min hjälte och min hjältinna


Min hjälte och min hjältinna är mina föräldrar! De ställer upp så otroligt mycket! Nu har jag inte fått min lön ännu men mina föräldrar ställer alltid upp för att jag ska vara glad och kunna göra saker som jag vill(Självklart betalar man tillbaka, även om de inte skulle vilja det så vill jag det..) De ger mig pengar med tanke på att min lön inte kommit ännu(pågrund av att de skickat utbetalningskortet till min förr-förr-förra adress som jag bodde på när jag bodde hemma för två år sedan?) och så ställer de upp på att ta hand om min bebis som jag har ett ansvar över, min lilla Alfons! Folk tycker att det är ett onödigt ansvar, men jag är så glad över att jag skaffa honom!:) känns så skönt när man sitter ensam om kvällarna, han är som en katt som alltid vill vara i min närhet! :) (jag talar om en kanin, tro det eller ej ^^ ) Han har precis blivit två år, och jag har haft honom i två år i februari och det har fungerat jätte bra, och med hjälp av mina föräldrar så kan jag åka iväg när jag känner för det, men jag får inte ta för vana att göra det varje helg.. Har man tagit på sig ett ansvar så är det så, det fick jag lära mig när jag hyrde min första häst vilket innebar ett stort ansvar^^


Nu ska jag sova för jag är riktigt trött! Sov gott "imorgon" är det nyår! :)



Lön


Jag har inte fått min lön ännu och jag börjar verkligen bli nervös! Jag fick pengar från CSN i torsdag 6000 kr och det räcker inte långt... med de pengarna har jag betalt hyran, mat och yttligare en räkning.. Jag måste få min lön innan nyår! senast imorgon! De på lönecentret sa igår att de kommer inom några dagar, så länge ska man väl inte behöva vänta? krångel krångel!



Måndag


Idag har jag pluggat! Jag insåg i torsdags när jag fick mejlet om att jag inte hade klarat tentan att jag har rester!
Jag har skrivit klart en liten uppgift som jag lyckades ta igen på en halv timme och så har jag skrivit "klart" min B-uppsats som jag skjutit upp i ett halv år (skäms). Men när man hela tiden har saker i skolan så har man inte tid och lust att ta igen något man missat! Därför passade jag på nu under lovet! :)

Så nu har jag skickat in B-uppsatsen och ska se vad min handledare/examinator säger, jag känner mig nöjd men frågan är om hon är det? ^^

Nästa tenta är den 17 Januari och den ska jag klara! så då ska jag plugga hela veckan innan bara till den tentan! Kommande tentan efter det är en omtenta från den jag inte klarade nyligen, den ska jag med sätta denna gång! Jag tror jag missade tentan med något enstaka poäng för det kändes ändå realtivt bra när jag gjorde den.. så denna gång klarar jag den, det vet jag! :) 

Annars har jag slutfört ett halv år nu på Svenska inriktningen så det känns super skönt! I juni kommer jag pusta ut och se slutet på utbildningen för då har jag bara ett år kvar av fyra långa år! :) 


Ikväll ska jag träna med min syster och självklart ska vi in och relaxa lite efteråt! Måndagar är bara för tjejer och då brukar det vara rätt tomt på relaxen! :) 


 

Ha en bra måndag! :)


Shabby chic




Shabby chic heter inredningsstilen som jag älskar! =) Gå in på Jotex.se där finns det riktigt fina saker :)
 

Genom denna länk kommer du direkt till Shabby chic stilen  

http://www.jotex.se/ListPage/Category.aspx?CategoryId=52142


Godnatt! <3

Julafton


Dagen var jätte mysig, gästerna kom kl 13:00 och sedan blev det julmat. Vid 14.30 åkte jag och hämtade Sannah som tyvärr missade julmaten men hon fick ta igen det till Kalle Anka. Efter Kalle Anke byte min far om till jultomte medans min brorsdotter fokuserade på annat.. Så vid 16:30 kom jultomten med alla julklappar! Denna jul hade jag ingen anning om vad jag skulle få, roligare så faktiskt. Jag fick mycket fina saker, inredning, presentkort, kläder som behövs när jag jobbar på förskolan( termobyxor, regnkläder) och andra fina saker.  





Två av julklapparna, fint :) Jag älskar den romantiska stilen!


Kvällen slutade med att jag, Sannah, mamma, pappa, Linnea och Jesper satt och spela sällskapsspel! Riktigt roliga och det var ett bra slut på kvällen! :)

Jag hoppas att ni hade en trevlig julafton! :)




Clipson.se


Fick hem löshåret förra veckan, igår använde jag det för första gången. Det är lite ljusare än mitt eget hår tyvärr :-/ Men idag har jag lockat det och ska se till att få samma lockar i mitt hår då blir det nog fint och då kanske inte skillnaden syns! Löshåret är som de allra ljusaste slingorna i mitt hår..


Men jag är nöjd med håret, prisvärt! 550 kr på clipson! Bilder kanske kommer...

God jul!


Nu ska jag sova för imorgon väntar årets mysigaste dag <3


Linnea Christensen


Min syster är allt för mig! Att vara med henne nästan varje dag är toppen! Att träna tillsammans med henne nästan varje dag och "relaxa" är underbart! En mer positiv och starkare tjej får man leta efter!  





Ibland märker man så tydligt vem som får en att utvecklas i en positiv riktning...



Idag har jag jobbat och nu ska jag träna! Sedan blir det kanske plugg? och sedan en lugn kväll i soffan!! SÅ skönt :)






Skillnad


1.
Vad ska jag göra på nyår? Ska jag kanske resa bort med gänget, eller jag kanske ska kolla vad folk ska göra här hemma?


2.
Vad skulle vi kunna göra?






På toppen




En sådan härlig känsla varm och go,
du har gett mig hopp och tro.
Somliga dagar går allt så lätt,
andra dagar går det mesta snett.
Ibland jag funderar på allt omkring,
jag funderar på om du är min?
Men just idag får jag på toppen va,
för du är allt jag vill ha...


De starkaste

De största och starkaste makter jag vet
 är skräck och kärlek och ensamhet

/Anna Greta Wide


Helgen


Min helg har varit underbar :) Jag har varit och hälsat på Patrik i Hultsfred. Riktigt trevligt att träffa hans föräldrar och hans vänner som bor där. Idag när det var dags att åka hem ville jag nästan stanna kvar faktiskt! men de skulle ju inte gått...

Det var jätte mysigt att träffa Patrik! nu vet man inte när det blir av nästa gång, jul, nyår? får väl se^^

 



Ha en underbar söndag!


15


2 månader idag


 


Clipson


Hittade en mycket bra sida idag om man ska köpa löshår! Snart är det dags för saya tävlingen igen och då behöver jag nytt löshår! Mitt råkade ligga lite för länge i silvershampoo! ^^

Jag får hem håret om högst 5 dagar så då kan jag säga om det lever upp till det som står på hemsidan! Förväntansfull ^^

http://www.clipson.se/


Sovgott allesammans! <3

Helgen


Lugn helg! Igår var jag ute och red med Elyn, det var riktigt mysigt att rida ut i snön, dock svårt ^^ (Halt och djup snö).


Idag ska jag bara ta det ännu lugnare, iaf fram tills 16:00 då börjar dansen! :) Ikväll ska jag vara med mina underbara tjejer - Fia, Louise, Hanna och Emelie, ska bli så trevligt! :)


Ha en skön söndag! :)

Impossible- Shontelle



Flicka 10-12 år, nästintill bättre än orginalet! Så duktig!





Torsdag


Dagen började med tenta 08.00, jag blev klar snabbare än jag trott så 09.50 lämnade jag tentasalen.
Jag var i Norrköping 11.00 då gick jag till Patrik, vi gick sedan till stan och handlade en julklapp till hans bror. Efter en runda på stan gick vi och åt lunch på Olearys, vegitarisklasange blev det för mig. 

Sedan fortsatte dagen i Älsklingens sällskap, vid 19 åkte han till hultsfred. 

I övrigt har det varit en mycket fin dag! :) jag hoppas på att klara tentan, men är absolut inte säker på att det gick bra! sådant som märks ^^ 

Godnatt & Sovgott! Bara två veckor kvar till julafton imorgon, förväntansfull ^^ 

Du får inte




Allt är blödigt och inget är mysigt.
Vad är kärlek? inte kär?
Tröttsamt



Mod



Att visa
sin svaghet
fodrar
stor styrka 

Att erkänna
sin feghet
kräver 
stort 
mod

/Erik Sjödin
 


Ensamheten




Ensamma måste vi vara-
fastän på olika sätt.
Inte är ensamheten bara
ensamhet rätt och slätt.
Ensamheten värmer och kyler,
ensamheten gråter och ler,
ensamheten röjer och skyler,
tar och ger.

Ensamma måste vi vara,
leva i olika land-
därför kan ingen förklara
undret som sker ibland:
livet slår upp i en flamma,
dubbel, bevingad och het,
först när vi mötas i samma
ensamhet ...


  /Anna Greta Wide




Hajattack i Egypten




Oceanhajen

Jag är faktiskt rädd för att bada i havet, alla säger att risken är jätte liten att bli biten... Men så tänkte nog de personer som blivit attackerade med... Tråkigt att vara rädd, men finns det anledning till det tro?





Den underbara filmen från Saya 2010! BKN


RSS 2.0