Paradise hotel


Vem vill vara med i detta program egentligen? Skönt att få vara där men själva programmet och spelet är ju lite överdrivet.!




Nu ska jag sova, tycker inte om att sova ensam. Längtar till imorgon, då ska jag sova hos Älsklingen <3

Sovgott, Puss&Kärlek<3  



Twilight - 3



Vacker bild! :)

Tredje filmen kommer 30 Juni! Tycker att det är lite väl långt kvar faktiskt med tanke på att andra filmen verkligen locka till att se den tredje!


Helgen


I fredags hade louise sin 20-års fest, riktigt trevligt :) sedan blev det utgång! Länge sedan jag var ute med Fia och Louise :) Hade jätte trevligt! :)

Igår var vi hos Joakim och spelade ett spel som heter Lika par, leka bäst! Det handlade om att se hur väl man känner varandra. Jag och Danne kände varandra ganska bra :) Sedan blev det charader.. Det var riktigt roligt =) 


Nu ska jag kolla på Tv, sedan blir det film innan läggdags =). Imorgon börjar min Praktik, ska bli spännande och roligt, men har mycket att göra i samband med det. Men som alltid, vill man så kan man! :) 

Sovgott ! Puss&Kärlek<3 




Idag är det 1.a advent, har en julstjärna och en adventsljusstake och två änglar i min lilla lägenhet mer än så blir det inte, ska snart börja packa ihop min lägenhet. Flyttar vid Jul-Nyår :) Längtar jätte mycket faktiskt.


New Moon - Edward Cullen


New Moon! Underbar film, älskar ni Twilight så kommer ni älska denna med! Mycket spänning i den och otrolig kärlek! Blev väldigt berörd av deras kärlek, mycket mycket bra film ! 10/10 från mig! :) Edward är otrolig i filmerna alltså, jag längtar jätte mycket efter den trejde filmen nu! <3 


Imorgon blir det att storhandla och köpa present åt min bror och Louise =)  Sovgott! Puss&Kärlek<3 




Bättre film och skådis får man leta efter!


Blond

Nu har man kommit till den perioden som man alltid gör när man färgar håret! Saknar mitt Blonda hår !
Men ska nog behålla det rätt så mörkt fram till sommaren åtminstone (:

2012 & New Moon

Mycket bra film! Händelserik och absolut värd att se på Bio =) Såg den med Älsklingen i Lördags .
Imorgon ska jag se den nya Twilight filmen, New Moon. Jag, mamma och min syster ska gå och se den som en present till mamma! Vi älskar Twilight filmen och hoppas på att den nya är bra (:

Mamma fyller år !


I förmiddags var jag och Daniel hemma hos min familj =) Mamma fyllde år så det var lite kallas =) Nu sitter jag uppe lite i onödan känner jag, har suttit vid internet ett bra tag nu och bara kollat omkring på kläder och julklappar.

Idag pratade jag och Michelle om att kanske börja jobba för Mary Kay? Lite osäker men det verkar intressant och roligt ! Imorgon när jag vaknar vid 10.00 tiden så ska jag städa min lägenhet ordentligt ! (: ska bli skönt, och på kvällen kommer älsklingen<3 saknar honom så mycket ! Nu måste jag sova strax,  Take care . Puss!

Fredag !


Har skapat mycket "fina" saker idag i skolan, ett ansikte gjort av lera och en mask till den också gjord av lim och papper.. Sedan målade vi lite hur vi ville att den skulle se ut när den torkat, blir att göra det nästa gång :)

Nu ska jag hem, kl 17.01 går tåget till Älsklingen.. Vi ska äta middag idag med hans familj och sedan ska vi till Elin I ljungsbro :) Ska bli trevligt !  Ha en riktgit trevlig kväll allesammans<3

Puss&Kärlek<3


Teori


Jag gjorde teori testet för körkort B på korkortonline.se, jag har körkort men skulle inte fått det denna gång ;) Men fick ändå rätt så bra resultat, 51/65 och tror att godkänt är 52 ? Lätt att man glömmer på 2 år (A). Gå in där och se om du klarar det eller om du minns kanske? :)

Onsdag


Har precis kommit hem från dansen och väntar på att min mat ska bli klar! (: jag gjorde lite klyftpotatis som ligger i ugnen nu, blev lite sugen på det när mina vänner i klassen åt det idag..

Idag bestämde vi oss för att åka till stockholm och planerade lite hur vi skulle göra, vi ska ha dans uppvisning på en fest 5 december =) Ska bli roligt och efter är det latinfest så då lär det bli mycket dans! (:  

Jag och Elin planerade nyss att vi kanske ska åka till A6 och julhandla vid "löning" och ta med oss pojkarna! ska bli roligt med en liten tripp tillsammans<3


Nu börjar Paradise Hotel igen, roligt att se.

Godnatt Puss&Kärlek<3


Paradise Hotel


Har ni kollat något på Paradise Hotel? Tycker att det är lite roligt att titta på det programmet men skulle aldrig kunna vara med i det!

Älsklingen och jag har gjort hemmagjord pizza ikväll, vi har precis duschat och ligger nu ner bäddade i sängen framför tv.n ... Ska sova om en stund så vi orkar upp imorgon !
Puss&kärlek<3


Tips


Att känna sig stressad är vanligt när man studerar! och en sak som är ganska svår tycker många det är att följa sin planering. Att ha mycket egna studier innebär att man måste ta eget ansvar för dem.

Lägg upp en planering för varje vecka, titta sedan igenom dem på söndagen så du är förberedd för vad som komma ska. Planera sedan vad du ska göra när, om dessa mål inte fullföljs så är det bäst att sätta sig ner på söndagen och ta igen det för på måndagen börjar det en ny vecka med nya mål. Om man inte har en planering så kommer det sluta med att tentamen veckorna blir fruktansvärt stressiga! Jag gör det misstaget ofta, så jag börjar lära mig nu! Det gäller att prioritera !

Jag hade en tenta att ta igen i Augusti, då fick jag ta ledigt från jobbet sista veckan och jag fick avstå från dansen under ca 3 veckors tid... Självklart klarade jag tentan efter att ha kämpat =)

    




Tisdag


Har haft svenskaverkstad som det kallas från 08.00 - 14.30 idag =) Nu har jag bara suttit och kollat in de som har vunnit saya tävlingarna de senaste åren, måste säga att man har fått lite idéer. Just nu känner jag verkligen för att dansa pareja igen, få göra om det och verkligen träna och välja låt rätt denna gång! Får väl se vilka som ska dansa pareja.. 


Vid 5 tiden ska jag till min älskling<3 Saknar honom så Himla Himla mycket, ska blir härligt att få vara med honom även om vi sågs senast i söndags <3


    



Detta är de som vann pareja 2008.


Hos Daniel blir det att mysa och kolla på bland annat Andra avenyn vid 21.00 :)
Ha en mysig kväll! (:



Jag hoppas


Jag hoppas på att få sjunga lite julsånger under min praktik som jag ska ha vid Lucia. Älskar Julen så himla mycket !






Friends | Måndag


Floristerna <3


70 talsfest -08


Halloweenfest -09


Saya -09


Studentmiddag -08





Har börjat skriva våran B-uppstats nu! Kommer gå bra känns det som, vi skriver om barns uppfattning om motion och vad motion innebär.. Idag ska jag tvätta och laga grönsakssoppa tror jag, blev jätte sugen på det =) Skriver igen ikväll (:  ! Bye


Sen en tid tillbaka




Belinda<3Daniel















Roligt med lite bilder (: Imorgon om jag får en stund över tänkte jag lägga
 in lite bilder på oss tjejer också ! :)


Söndag


Har verkligen inte pengar för att röka just nu, så har varit utan hela dagen.! Blir alltid röksugen på kvällen! Men, ska försöka att tänka på annat! Sovgott! Puss&Kram


Älskar min Daniel <3  Tack för en underbar helg (:



Hopp


Vissa dagar är allt på topp och andra dagar finns det inge hopp. Ibland är allting som det ska, andra gånger mår man inge bra. Varför finns det dagar utan hopp? när livet egentligen borde vara på topp. En sak som är svår att förstå är hur saker och ting är svåra att nå, ibland så är det svårt att vara två när vägar olika gå. Slutligen finns det en mening, som dock kommer med en försening. Dagarna går upp och ner, ibland så är det saker man inte ser. Försök att minnas dagarna som var på topp så kommer det alltid att finnas hopp.




Tobas


En veckas träning och det blev så bra ändå :)





Helgen


Jag och min älskling har haft en så mysig helg tillsammans, igår var vi på Tindras kalas sedan blev det bio. Tyvärr blev det inte 2012 blev någon miss vid bokningen och det var fullt när vi kom :( Vi såg Flickan som lekte med elden istället, den var också bra men kanske inte värd att se på bio. Efter bion gick vi och åt på Thai resturang, riktigt mysig helg faktiskt<3 Nästa helg blir det nog att se 2012 hoppas jag! :) 


Nu ska jag laga mat och göra en matlåda till imorgon, sedan ska jag plugga lite och duscha :) Ha en mysig kväll, Puss&Kärlek<3






Godnatt



Nu måste jag bege mig till sängen, sov gott allesammans! Jag ska iaf försöka göra det även om jag blir tvungen att sova ensam <3



Längtar till imorgon<3


Brunett eller blond?





eller




Björn Gustafsson- Singel livet



Lite speciell humor, men kan få en på gott humör om man t.ex precis har blivit dumpad.


Torsdag


Sitter och kollar på mammas pojkar nu :) ska försöka skriva lite om en text som jag läst! Ointressant text, fanns få delar som var intressanta :P Men men skönt att få det gjort :)

Idag skjutsade Daniel mig till Bussen imorse, det pirrar faktiskt väldigt mycket i kroppen när jag är med honom! :) Känner mig så lycklig<3 Imorgon ska vi på kalas hos hans Kusin och på lördag ska vi hem till min bror, Lilla Tindra fyller 4 :)

Nu börjar programmet igen ! Ha de bra,
Puss&Kärlek<3



Dans!

 
Jag dansar 2 ggr i veckan, men jag ska försöka börja dansa varje dag hemma! :) Ikväll har jag dansat bachatas och Afro Saya, två riktigt roliga danser som jag verkligen vill lära mig mer utav..
Imorgon har jag Portfolioseminarium kl.8 så jag måste gå och lägga mig nu :) Take care<3







Bachatas  :)



Caporales- Tävling 2009 (Feminino)


Rolig kväll !


Igår blev det att vi skapade en diskussion om otten, vart är allting påväg egentligen? Känner mig som 75 år nu men några gränser tycker jag att det ska finnas.. De har en ny grej då 2 tjejer står och dansar typ bakom ett skynke så man bara ser konturerna, "typ" nakna.. För det första borde tjejerna skämmas tycker jag, och för det andra så förstår jag inte hur allting kan vara så fixerat av "sex", Igår kändes det som att det var en tävling, minst kläder vinner!! Var inte ensam om att reagera..

Ikväll ska jag till Linköping och träffa tjejerna igen =) Kanske inte blir utgång, men ska iaf dit och umgås till 12 tiden! Men får se:P Hade så himla roligt igår till slut :)


Take Care! <3


Fredag


Idag kommer Andrea till Norrköping =) ska bli roligt ! Lite synd bara att min ekomoni ligger i botten för tillfället :P

Just nu sitter jag i skolan har skrivit ut massvis med papper till seminariet nästa onsdag :) och så har jag skrivit ut flera CV, dags att börja söka lite extra jobb!  (: Fick känslan igår att jag vill resa lite, så jag skulle jätte gärna vilja tågluffa med älsklingen i sommar i typ en månad! Får hoppas på det bästa, jag hoppas att och tror att det kommer hålla mellan oss! :) Ska ner till stadsbiblioteket och lämna in en bok nu :) Ha en bra kväll ! Puss&Kärlek! <3 






Älskar min Daniel oerhört mycket<3  







Happy


Igår överraskade älsklingen mig med att komma på kvällen:) Det var 4 månader mellan oss igår så vi hade det så mysigt tillsammans<3  Nu ska jag åka till honom med 5 tåget! (: Har pluggat en del nu känns skönt :) Ska läsa lite på tåget också ^^ Hoppas eran dag har varit bra!
Puss&Kram


¨

En bild på oss i somras <3


Tisdag

 



Idag har vi haft trä slöjd, till en början kändes det inte så lockande men det slutade med att det kändes riktigt roligt :)

Jag saknar min älskling jätte mkt, önskar faktiskt att vi bodde ihop! Hade varit skönt, denna vecka kommer vi typ inte träffas någonting :( Känns tråkigt.




I helgen kommer Gymnasiekompisarna (: ska bli skoj, men jag känner verkligen INTE för att gå ut, så får se hur jag gör! Det lär i allafall inte bli både fre-lörd för min del som de planerat.. Nu ska jag plugga, take care! <3 




 


Halloween








Kärlek



Har aldrig träffat en så fin människan...





Älskar dig Daniel






Bilder


Fredag 23/10











Söndag 1/11















RSS 2.0