Biljard..

Idag pluggade jag lite tillsammans med Ida och Jossan, behöver lite hjälp med Matten då och då. Sen gick jag på stan köpte ny Parfym, en tröja, Puder och hårband..  På kvällen drack vi lite vin jag och Ida och drömde oss bort utomlands i sommar som vi vill :) Sedan blev det biljard med Staffan och Hedlund. Riktigt trevligt, på söndag blir det biljard igen=) N'r jag kom hem så saknade jag en viss människa så jag böev lite nere , då kom fia ner eftersom hon bor en trappa upp för att uppmuntra mig. Nu äter jag nudlar och dricker blåbärs soppa. Andrea, Maja och Bodil kommer imorgon(Idag) så ser fram emot det. Sov så gott, det ska jag med försöka göra, Puss & Kärlek.  

Känner mig peppad till plugget igen !


Känns kul att vi ska börja med uppsatsen nu, antingen blir det om rymden eller miljön. Jag är lite intresserad om miljö faktiskt. Magdalena är i Spanien nu hoppas hon har kul, jag tackade Nej, ångrar inte det men däremot nästa år vill jag åka.

Nu ska jag fixa lite grann hemma i lägenheten och laga mat sen blir det att plugga Matte, Elyn och jag ska ha tjejmys ikväll ! Kanske blir lite vin eller bara film, alltid lika trevligt.. I helgen kommer gymnasie kompisarna från de olika städerna. Ska bli kul att ses igen, jag har inte träffat Andrea sen i Juli ser fram emot att träffa henne igen, vi ska ha en liten återträff hos mig på fredagkväll, på lördag blir det Linköping! ..

Puss &Kärlek.

Drömmar-Verklighet

Varför kan inte verkligheten vara som min dröm jag hade i natt?











Lördag

Började dagen med Tenta kl. 08.00 Inte så jätte uppiggande men hoppas på de bästa, sedan firade jag min bror.
Runt fyra började jag bli jätte trött, så jag somnade  i soffan, så det blev ingen dans, tyvärr. Kl halv 7 kom Ida då stog jag i duschen så jag fick hoppa ut i handuken. Klockan 8 kom resten av människorna! Det var riktigt trevligt, blev utgång vid halv 1 tiden, lite senare än vi räknat med!  En kanon kväll i mina ögon, och det ska göras om! =)

Idag har jag dansat och kom nyss hem, har precis gjort rent hos Alfons, så nu luktar det gott :) Madde kommer om någon minut då ska vi plugga och sedan blir det témys och beck!  Ha en trevlig kväll, Puss & Kärlek.


Saknar den  bättrehälften av mig<3


Tenta

Nu har jag pluggat "klart" har tenta imorgon, jag har varit lite frånvarande i en månad ungefär..
Men imorgon måste jag verkligen försöka tänka! Måste sova nu, Puss & Kärlek.








Alfons..

Idag var jag och hämta min lilla kanin, Alfons blev namnet.
Han är lite rädd nu, men hoppas att han kommer känna sig trygg snart.
Han är 12 veckor gammal...
                                                    Puss & Kärlek.




























You


Första gången jag såg dig föll allting på plats..
Första gången jag såg dig i ögonen visste
 jag att jag snart skulle älska dig..

Det kändes rätt från allra första början..









Alla hjärtans dag(Kväll)


Jag var och spelade biljard med Ida, Robert och Staffan. Det var riktigt kul, har nog bara kört biljard 1 gång tidigare men robert lärde mig och Ida så nu kan vi lite ;P Vi ska förmodligen spela på söndag igen, lite öl, Vin och ett biljard med med vännerna riktigt fint. Lite senare på kvällen åkte jag till Sebbe och de med Sannah och Lisen, det var också trevligt.

(Ibland förstår jag inte vad en vän till mig menar?) 

Idag har jag sovit, dansat och lärt ca 7 sidor. Imorgon blir det morgon promenad och plugg. Nu ska jag försöka sova eller kolla på film :P Puss & Kärlek.

Jag saknar Daniel fruktansvärt mycket nu : /

Alla Hjärtans dag !


Är en dag som är överskattad! Har faktiskt aldrig tyckt om denna dag, tänk på de som inte ens har en familj ?











Fredag den 13.de

Vi kom till lokalfesten vid 11 tiden. Vi hade riktigt kul! Lite blandad musik både ny och äldre, jag var med Evelina, Natalie och Vicy det var kul att vara med sina gamla tjejkompisar! Jag har nog inte dansat så mycket på väldigt länge! :)  Vet inte varför jag får bilder i huvudet på det jag mest fruktar, just denna vecka har varit värst : /

Nu ska jag försöka komma på något att äta sedan måste jag plugga och städa. Puss o Kärlek.


Party

Sitter faktiskt här och äter halstablett :/ men har tagit en cider och ska snart på lokalfest, lite orkar jag även om jag är förkyld.! Ska bli kul ikväll, hoppas alla andra också kommer ha det ! Har varit singel 1 månad idag! Tiden går så fort för fort ibland :( finns det något kvar av det  vi hade tillsammans? Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya!
 Puss och Kärlek.

Förkyld

Började med lite hals ont igår, nu har jag inte så jätte ont i halsen men näsan har fått sig en omgång. Det är som vanligt när jag är förskyld att ögon och öron ta stryck. Känner att ögonen är lite trötta, imorgon måste jag till praktiken så nu ska jag dricka honungsté och innan jag lägger mig ska jag ta en Ipren.

Nu har jag tänkt att jag ska fortsätta plugga, känns skönt att ha lite tid för det också fast att jag inte är världens piggaste!
Mitt immunförsvar har verkligen försämrats, på 6 veckor har jag redan en gång varit genomförskyld, magsjuk och nu andra gången då jag är förskyld. Har bestämt med vännerna att vi ska på lokalfest imorgon så jag måste verkligen må bättre imorgon! Nu måste jag räkna matte . Puss och Kärlek.

Ont i halsen

Ska snart sova, har lite ont i halsen. Det är jätte trevligt på Vfu:n, känns skönt att inte bara läsa teoretiska saker men har ju arbeten efter vfu:n som måste göras också tyvärr. Har skaffat internet idag! "eget internet" så slipper jag åka snålskjuts på andra. Ska läsa lite tentaanteckningar nu när jag lägger mig i sängen. Vore bra att få sova mer än 6 timmar denna natt, så jag kanske känner mig bättre imorgon. Godnatt, Puss och Kärlek. 

Snart matte..

Kom precis hem från Vfu:n ska gå på matte lektion kl 18.00 så jag kommer hem vid 21.00 ikväll. Jag är verkligen jätte trött nu och kommer förmodligen vara det på matten också! Imorgon ska jag ha min Vfu uppgift som kommer handla om de olika planeterna. Jag ska jobba med de som går andra klass, ska bli intressant och roligt! Nu ska jag ta något att dricka, måste försöka pigga upp mig lite, är verkligen sjukligt trött :P Måste egentligen plugga när jag kommer hem ikväll också inför tentar och morgondagens uppgift. Får se hur mycket jag orkar kanske bättre att jag sover när jag kommer hem så jag är pigg imorgon.
Puss & Kärlek. 

Vfu

Jag vaknade imorse och var jätte trött så jag sova lite längre än planerat, sedan gick jag ut och gick och idag är det faktiskt riktigt skönt väder! När jag kom hem åt jag äggmacka och lite yoghurt. Efter blev jag så himla trött igen så jag gick och la mig i 45 min. Nu sitter jag och pluggar på min Vfu-Uppgift, den handlar om de olika planeterna. Ska laga lite lunch nu och sedan ska jag till Vfu:n. Ha en underbar dag Puss och Kärlek.

Lördag

Tittade på melodifestivalen och tyckte att det var otroligt orättvist! Jonatan skulle kommit vidare tyckte både jag och Natalie.

Vi fortsatte kvällen med lite vin, som blev en förfest som sedan blev Hugo! Hade rätt trevligt hela kvällen, jag var på otroligt bra humör igår :) På hem vägen stannade vi vid "KopKins" där vi skulle beställa en pizza med 1/3 kött och resten vegitarisk. Två gången fick vi fel, han hade lagt skinka över hela och 1/3 med kebabkött. Slutade med att vi inte ville ha någon pizza utan vi gick till Norrtullsgrillen där vi köpte lite pomme istället.  När vi kom hem till mig tittade vi på Rena rama rolf, en riktig klassiker.   

Jag sitter och lyssnar på Katy Perry- Hot N Cold min gamla kärlek borde lyssna lite på den. Nu ska jag ordna lite grann här hemma. ! Puss & Kärlek.

Lyckad kväll

Kvällen blev bra och ovanligt nog hade jag riktigt kul ute med mina gamla vänner. Jag träffa en tjejkompis som jag gått i samma klass som sedan 1.an upp till högstadiet, var så roligt att träffa henne! Vi har haft lite kontakt då och då men nu hoppas jag på att vi kan ses mer då vi hade riktigt kul tillsammans ikväll. Jag har inte tänkt så mycket på en viss person idag utan fokuserat på att ha kul! Känns som en riktigt bra kväll och hoppas på att jag alltid kan ha lika roligt med mina vänner!

"Idag" åker Daniel till Alperna med sin familj och deras vänner, han ville att jag skulle följa med dit när vi var tillsammans men det kostade en del och jag är inte riktigt så mycket för skidor. Vore kul att bli grym på skidor men det är lite läskigt tycker jag :$

Det sista jag ska skriva i detta inlägg är att jag är så tacksam för alla mina vänner! Puss och Kärlek.
Godnatt!

Harrys

Vi gav oss ut för att kika vart människorna i Norrköping höll hus, vi gick till vasa men där var det inte mycket folk. Vi fortsatta därför till Harrys där åldern inte direkt passade oss, kändes som mina föräldrars vänner. Det fanns enstaka personer som var i god ålder för oss. Nu är jag hemma och ska äta varmamackor och nudlar som jag tycker är oerhört gott.

Hade en trevlig kväll med Elyn som alltid får mig på gott humör genom hennes otroliga energi. Tankarna flög däremot bort ibland till Linköping, men jag känner att det är väl acceptabelt då känslorna finns kvar. Den dåliga tanken var bara att jag kunde se tjejer stöta på "min" goa kille, som inte längre är min.

God natt dags att äta lite och sedan sova, imorgon kommer det bli en härlig dag!

Lite Vin..

Jag och Elyn sitter och dricker lite vin, vi funderar på att gå ut en sväng och träffa människor, vi är lite pratsugna.
Vi har även pratat en del om våra tidigare kärlekar då vi dejtade två vänner. Känns skönt att vara med Elyn då vi kan prata om de två männen. Vi pratar bara gott, men jag kan få ur mig ett och annat elakt ord men som troligtvis är en försvarsmekanism för att gå vidare. Jag älskar ju Daniel men vill gå vidare nu och nu tar jag vara på mina vänner för de står alltid vid min sida. Är så underbart att känna att de finns när det tar emot. Imorgon ska jag och Elyn äta lite gott och sedan blir det inflyttningsfest. Ser fram emot imorgon men idag ska vi ha en ritkigt trevlig kväll också.


Dåliga saker sker men varför inte ta vara på sin egen tid och leva i Nuet . Mer än så kan man inte göra. Älskar Daniel men kan inget göra mer än att ta vara på de som älskar mig.    Puss och Kärlek.










God morgon

Nu har jag och en tjejkompis varit ute på morgonpromenad, har fått lite snö under natten så det var härligt att komma ut. Nu sitter jag och äter frukost och väntar på att Två tjejkompisar ska komma:)

Jag var uppe länge i natt och fundera över allting med kärleken, jag kom fram till att jag vill ha någon som älskar mig och det gör tydligen inte han, så varför ödsla tid på att försöka få det bättre? Det känns som att det finns någon som kommer uppfylla min kärlek, men inte än och när jag väl träffar honom så kommer det säkert kännas mycket bättre, att vi båda älskar. 

Imorgon ska jag ha inflyttningsfest och det ska bli mycket trevligt att få umgås med alla vänner. Lägenheten är ju inte särskilt stor men det blir nog mysigt. Ikväll ska Elyn komma och vi ska försöka sysselsätta oss med något mysigt och roligt, vi två har nästintill alltid roligt tillsammans.

RSS 2.0